Kakao förlag Bok Klok på mat

249 kr
Den här produkten finns i lager

Att det vi äter har betydelse för hur vi mår är självklart för de flesta, men vad innebär det egentligen? Hur mycket kan du påverka själv? Vad bör du äta för att bli piggare, mer kvicktänkt och hålla dig frisk? Den här boken handlar om just den maten, den multifunktionella maten, som ger dig ett friskare liv och en bättre fungerande hjärna. Och det är varken hokuspokus eller hittepå, utan grundar sig på många års forskning om matens sjukdomsförebyggande effekter.

På Antidiabetic Food Centre vid Lunds universitet har man kunnat visa att en kombination av råvaror med inflammationsdämpande egenskaper påverkar vår hälsa positivt, i både kropp och hjärna. Resultaten överträffade till och med forskarnas egna förväntningar, och de kom snabbt - redan efter fyra veckor!

Den här boken ger dig inspirationen och kunskapen du behöver för att laga den multifunktionella maten. Den som förbättrar ditt arbetsminne, gör att du orkar mer och som minskar risken för att du drabbas av diabetes och hjärt­kärlsjukdom. Kort sagt - bli klok på mat!

Läs mer
Produktdetaljer
Antal sidor
125
Material
Papper
Mått
27,5 x 19,5 cm
Designer
Kakao förlag
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Kakao förlag startades 1995 av Johan Lindblad som fortfarande driver verksamheten. Han har ett stort matintresse och från början bestod utgivningen framförallt av kokböcker. Kokböckerna utgör fortfarande en viktig del i vår utgivning. Recepten är enkla...

Läs mer

Kakao förlag