Pagina förlag Bok Coco Chanel - Små människor, stora drömmar

119 kr
Den här produkten finns i lager

I serien Små människor, stora drömmar får vi läsa om små flickors drömmar till att bli berömda personer inom områden som design, konst och forskning. Rekommenderas för barn i åldern 3-6 år.

I den första boken i serien får vi följa Coco Chanel, från sitt tidiga liv på barnhem där hon visar sig vara ett geni med nål och tråd - till sin tid som en kabaretsångerska, hattmakare, och så småningom internationell modedesigner. Denna inspirerande och informativa lilla biografi kommer med extra fakta om Cocos liv på baksidan. Boken har unika och vackra illustrationer och använder ett lättsamt och inspirerande tilltal som passar den yngre målgruppen.

Läs mer
Produktdetaljer
Antal sidor
28
Material
Papper
Mått
25 x 20 cm
Färg
Mönstrad
Designer
Pagina förlag
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Pagina är ett designbolag och förlag inom böcker, pappers- och presentartiklar. Pagina är indelat i två olika affärsområden: Pagina Non-Books och Pagina Books. "Pagina Non-Books är en inkubator och idéverkstad som utvecklar och producerar ...

Läs mer

Pagina förlag