Pagina förlag Bok Bygg en brandstation

175 kr
Tillfälligt slut i lager online

Bygg dina utryckningsfordon, montera brandmännen och deras utrustning och skynda dig sedan att släcka branden! Boxen vecklas ut och förvandlas till en brandstation med tillhörande väg. Inget lim eller tejp behövs. En lärorik, rikt illustrerad bok medföljer, vilken beskriver arbetet på stationen. Från ca 5 år.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Papper
Mått
25 x 18 x 6 cm
Färg
Gul
Designer
Pagina förlag
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standarsleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Pagina är ett designbolag och förlag inom böcker, pappers- och presentartiklar. Pagina är indelat i två olika affärsområden: Pagina Non-Books och Pagina Books. "Pagina Non-Books är en inkubator och idéverkstad som utvecklar och producerar ...

Läs mer

Pagina förlag