Alice Hägglund & Kourosh Hekmatara Bok A Swedish Celebrity

249 kr
Tillfälligt slut i lager online
Boken A Swedish Celebrity handlar om en svensk doldis. Tillsammans med fotografen Adam Daver följer Alice Hägglund och Kourosh Hekmatara påsklämman då den befinner sig i situationer som den inte är van vid.

I denna bok där snålhet inte är någonting negativt, gestaltas det gamla talesättet “man tager vad man haver”. Boken ämnar att inspirera och ge förslag på våra vardagsföremåls mångsidighet och hur påsklämman kan bidra till att nödlösa vardagen.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Papper
Mått
190 x 265 mm
Färg
Röd
Designer
Alice Hägglund & Kourosh Hekmatara
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Inför Stockholm Design Week presenterar Designtorget årets samarbete mellan formprogrammet på Beckmans Designhögskola och industrilinjen på Konstfack: en bit av Skandinavien som får följa med hem. 10 nya produkter av 19 designtalanger lanseras i begränsad ...

Läs mer

Alice Hägglund & Kourosh Hekmatara