Body Wash Thistle Yuzu

225 kr
Den här produkten finns i lager
Underbar organisk duschcreme från svenska varumärket Under Your Skin. Duschcremen är återfuktande och gör huden ren och silkeslen -en vårdande känsla som håller sig i timmar. Plus att den doftar fantastiskt av citrus.

Den är en härlig blandning av färsk japansk yuzu med extrakt från den kraftfulla mjölktisteln. Antioxidanta stamceller har extraherats rakt från växten för att boosta denna otroliga och mycket skyddande duschcreme.

-Vegansk
*Alla produkter från Under Your Skin är organiska och tillverkade i Sverige. Plastflaskan är återvinningsbar och gjord av sockerrör.
Läs mer
Produktdetaljer
Volym
250 ml
Färg
Transparent
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.