Linda Loland BiBo - Bihotellet natur

499 kr
Den här produkten finns i lager

Nu kan du måla Bibo i din favoritfärg, eller så går det bra att behålla den trären och bara olja den innan du hänger upp den. Fronten bör förbli obehandlad för att ge bina en så naturlig vist som möjligt.

BiBo är ett dekorativt bihotell som erbjuder en plats för trädlevande solitärbin att vila och övervintra på.

Solitärbin har idag svårt att hitta en plats att övervintra på och det hotar att utrota flera av dem. Genom att hänga upp bihuset så ges fler bin chans att överleva vintern - och i gengäld kommer din trädgård eller balkong att blomstra! Solitärbin är ofarliga för oss människor då deras gaddar är för svaga för att tränga igenom vår hud.

I Sverige finns idag ca 290 biarter, varav var tredje är utrotningshotad. Solitärbin producerar inte honung men de pollinerar stora delar av våra fruktträd och blommor, och är på så sätt livsviktiga för oss och andra arters överlevnad.

Häng upp bihuset under taket på huset, på balkongen eller i ett träd där det skyddas från regn och blåst.

BiBo är tillsågat ur ett helt stycke svensk furu och producerat i Sverige. Snöret är av hampa. Bihuset är ytbehandlat av linoljefärg. Schyssta material för schyssta bin!

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Svensk furu
Mått
23 x 11,5 x 7 cm
Färg
Natur
Designer
Linda Loland
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Linda Loland är född 1981 och innehar en kandidatexamen i möbeldesign från Carl Malmsten Furniture Studies. Hon arbetar gärna i trä, och under våren 2015 startade hon Loland Design parallellt med sina masterstudier på HDK Steneby. "När jag formgav ...

Läs mer

Linda Loland