SE/SEK

Atelier2+ Benställning Greenhouse grå

2 060 kr
Beställningsvara –Leveranstid 1-2 veckor
Betala 88 kr/månad

Benställning i ask till Greenhouse växthus. Växthuset är designat av Worapong Manupipatpong och Ada Chirakranont för Design House Stockholm och består av två separata delar.

Obs! Växthuset säljs separat.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Ask
Mått
85 x 40 x 75 cm
Färg
Grå
Designer
Atelier2+
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Atelier 2+ är en Bangkok-baserad design studio grundad av Worapong Manupipatpong och Ada Chirakranont. Paret studerade vid KMITL i Bangkok och därefter på Konstfack i Stockholm, och deras formspråk visar att skandinavisk design inte begränsas av nationalitet. I sitt arbete suddar de ut ...

Read More

Atelier2+