SE/SEK

KAOS Barnstol m bygel Klapp ek

3 695 kr
Beställningsvara –Leveranstid 1 vecka
Betala 158 kr/månad
Klapp barnstol med bygel från norska KAOS kombinerar form och funktion och är tillverkad i handplockat FSC©-certifierat trä. Den passar barn från 6 månader till 8 år. Klapp barnstol är en innovation i sin kategori med fasta trappstegen och flap funktion för optimal förvaring.

De fasta trappstegen gör det lätt för barnet att klättra upp och ner på egen hand. Benen ligger naturligt på de olika stegen steg som de växer större, utan att man behöver manuell anpassning längs vägen.

- Kan fällas ihop för smidig förvaring när den inte används.
- PU-baserat lack som är fritt från skadliga ämnen och är enkelt att rengöra
- Passar perfekt till ett normalhögt bord (ungefär 74 cm)
- Stege framtill som uppmuntrar barn till att själva klättra upp och ner
- Erbjuder en ergonomisk och bekväm sittposition för barn
- Tål upp till 230 kg och kan därför även användas som en trappstege för vuxna

KAOS Klapp barnstol utformades av Ole Petter Wullum för KAOS.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Ek
Mått
Hopvikt: 96x13 cm. Utfälld: 84x61 cm. Sitthöjd: 56 cm
Färg
Natur
Designer
KAOS
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

KAOS är ett innovativt norskt märke för barnstolar, inredning och handväskor av hög kvalitet som kombinerar funktionalitet och estetik. KAOS lanserades i januari 2015 av Mette Bordal Hansen och Gineline Kalleberg. De saknade produkter som kombinerat skandinavisk estetik och...

Read More

KAOS