Cink Barnservis bambu Rye

250 kr
Den här produkten finns i lager
Barnservis i tre delar från svenska Cink, tillverkad i Kina av ekologisk bambu, melamin och majsstärkelse, i färger från Österlen. Setet innehåller skål, pipmugg och matningssked och kommer i en liten ask - perfekt som doppresent eller till nyblivna ettåringen. Muggen och skålen fungerar utmärkt även till äldre barn och resten av familjen, vilket gör att de kommer att kunna användas i många år. Använd till snacks, frukost eller ta med på picknicken i parken. Finns i flera färger.

Mått: skål 13,5 x 5 cm, mugg 7,5 x 7 cm, sked 13,5 x 2,5 cm.

Övrig produktinformation
Godkänt enligt FDA och LFGB standard
Fritt från BPA, PVC och ftalater
Lämplig för varm och kall mat och vätska
Ej mikrovågsugn
Går bra att diska i övre hyllan i diskmaskin, men handdisk rekommenderas för längre hållbarhet
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Bambu
Färg
Sand
Designer
Cink
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

En solig höstdag i södra Sverige på Österlens öppna slätter. Tre mammor på en barnfri weekend. En flaska vin (eller kanske mer än en) och en massa idéer och tankar om framtiden. Två entreprenörer och en frustrerad ...

Läs mer

Cink