Barnens stora adventskalender

229 kr
Den här produkten finns i lager
Upplev en spännande och rolig överraskning, varje dag fram till jul!

Kom i julstämning med några av våra mest kända och älskade författare. Här har vi samlat lite av det bästa! Möt Halvan, Djuren i skogen, Spöket Laban och många fler i en fullproppad adventskalender med sagor, pyssel, pussel och annat skoj som är helt magiskt roligt. Med Barnens stora adventskalender får alla en mysig och rolig stund varje dag som varar hela vägen fram till julafton. Kalendern innehåller 24 luckor med överraskningar. Små kvalitetsböcker för barn från 3 år. Pysselböcker, pussel, figurark, målarböcker, berättelser och mycket mer.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Papper
Mått
55 x 36,5 cm
Färg
Mönstrad
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standarsleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.