SE/SEK

Dick Lundgren Bag Tag Göteborg Vit/Svart

99 kr
Den här produkten finns i lager
Stilren och unik bagagetag i laminerat björkfaner med metallvajer från Men at Work. Framtagen med den kända Göteborg design från Dick Lundgren. Torkas av med fuktig trasa.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Björkfanér
Mått
9 x 6 cm
Tillverkningsland
Sverige
Designer
Dick Lundgren
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Den prisbelönte formgivaren Dick Lundgren grundade designstudion Men at Work år 1991. Sedan dess har han utmärkt sig för såväl innovativ produktdesign som nyskapande konstprojekt. I sin serie City Graphics utforskar han möjligheten att inom strikta grafiska ramar gestalta olika platsers namn....

Read More

Dick Lundgren