Lena Bergström Badlakan Bada melerad

829 kr
Den här produkten finns i lager
Bada är en lyxig badhandduk från anrika Klässbols Linneväveri. Handduken är formgiven av Lena Bergström och tillverkas av högkvalitativt linne i väveriet som varit Kunglig Hovleverantör sedan 1970.

Skötselråd: Tvätta handduken i 60 grader. badlakanet är förtvättat, ytterligare krympning kan ske på ca 2%. Produkten släpper ifrån sig linnefibrer vid tvätt, särskilt de första tvättarna, så fyll tvättmaskinen med annan tvätt t ex andra handdukar eller sänglinne. På det sättet gnuggas tvätten ihop istället för att slås runt i trumman med risk för att det lossnar mer fibrer. Använd inte ECO-program utan tillsätt extra vattenmängd eller extra sköljning om möjligheten finns. Badhandduken tål att centrifugeras och torktumlas.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Linne
Tvättråd
60°
Mått
130 x 100 cm
Färg
Svartvit
Designer
Lena Bergström
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Lena Bergström är en internationellt framgångsrik svensk designer i både glas och textil. Hennes meritförteckning är lång som en metervara och späckad med utmärkelser. "Det genuina hantverket och kvalitetstänkandet som utvecklats i generationer ...

Läs mer

Lena Bergström