Nils Lilja Årskalender grå 2018

150 kr
Den här produkten finns i lager

Snygg och funktionell årskalender i affischformat. Kalendern ger en tydlig översikt över hela året, perfekt till kontoret eller för storfamiljen. Månaderna är linjerade efter veckodagarna, vilket skapar kalenderns unika komposition.

Kalendern är tryckt i Stockholm på 170 g obestruket papper. Design Nils Lilja. Finns i flera färgställningar.

Produktdetaljer
Material
Papper
Mått
70 x 50 cm
Färg
Grå
Designer
Nils Lilja
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standarsleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Nils Lilja är nyligen utexaminerad från Konstfack. Han arbetar som grafisk designer och bor i Stockholm. Nils fascineras av bokstäver och symboler och hans arbete kännetecknas av ett lekfullt och undersökande uttryck med stort fokus på typografi....

Läs mer

Nils Lilja