SE/SEK

Skandinavisk Aromflaska FJORD

499 kr
Den här produkten finns i lager
Aromflaska med en ren och frisk doft med inspiration från skandinavisk natur. Doftfjorden reflekterar barrskogar, kraschar vattenfall och rikliga frukter när de förstorar de norska fjordernas drama.

Doftdiffusern är gjord av glas med ett minimalistiskt mönster. Åtta träpinnar ingår. Doften sprids genom stiften regleras av antalet använda stiften. Ju mer du använder det desto starkare blir doften. Vrid stiften regelbundet för bästa effekten. Den parfymerade oljan varar i 3-4 månader beroende på antalet aktiva pinnar. Oljan är helt alkoholfri.
Läs mer
Produktdetaljer
Volym
200 ml
Mått
Ø 4,8 cm & höjd 12,7 cm
Färg
Grön
Designer
Skandinavisk
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Bakom varumärket Skandinavisk står engelsmännen Shaun Russell och Gerry Kingham. Båda flyttade till Sverige för ca 15 år sedan för kärlekens skull och blev sedan kvar. Så småningom förälskade sig Shaun och Gerry även i den ...

Read More

Skandinavisk