David Ericsson VOID Watches Armbandsur V03P 28 koppar

1 595 kr
Den här produkten finns i lager
Betala 69 kr/månad

V03P från VOID Watches har den perfekta balansen mellan form och funktion. Klockan är tillverkad av rostfritt stål med mässingfinnish, och med en tunn elegant boett, japanskt urverk, och en tydlig och enkel urtavla. Armbandet är av brunt kalvskinn och klockan finns tillgänglig i två olika färgkombinationer. Boetten mäter 28 mm i diameter. Vattentät till 30 m, och 2 års garanti. Samma utförande finns även i en större modell.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Koppar
Batteri
SR626SW / 1.55V (ingår)
Färg
Grå
Designer
David Ericsson VOID Watches
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

David Ericsson är utbildad till civilingenjör på KTH i Stockholm, men har sedan examen flyttat fokus till produktdesign. Sedan 2007 bor och arbetar David i Hong Kong. VOID Watches startades 2008 och finns sedan starten i en mängd butiker runt om i världen, bland andra MoMA...

Läs mer

David Ericsson VOID Watches