David Ericsson VOID Watches Armbandsur V01 gift set

2 750 kr
Den här produkten finns i lager
Betala 118 kr/månad

V01 Mark II är en modern designklassiker ritad av David Ericsson för VOID Watches. Klockan har ett justerbart armband av rostfritt stål och ett reptåligt safirglas över den stora digitala displayen. Vattentät till 50 m, och 2 års garanti.

Klockan kommer i ett exklusivt etui tillsammans med ett extra armband i svart kalvskinn, samt ett verktyg för att byta armbanden.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Rostfritt stål
Batteri
CR2016 / 3V (ingår)
Färg
Silver
Designer
David Ericsson VOID Watches
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

David Ericsson är utbildad till civilingenjör på KTH i Stockholm, men har sedan examen flyttat fokus till produktdesign. Sedan 2007 bor och arbetar David i Hong Kong. VOID Watches startades 2008 och finns sedan starten i en mängd butiker runt om i världen, bland andra MoMA...

Läs mer

David Ericsson VOID Watches