David Ericsson VOID Watches Armbandsur PKG 38 silver

1 595 kr
Den här produkten finns i lager
Betala 69 kr/månad
PKG01 från VOID Watches har den perfekta balansen mellan form och funktion. Klockan är tillverkad av rostfritt stål med mässingfinnish, och med en tunn elegant boett, japanskt urverk och en enkel urtavla med datum. Armbandet är av brunt kalvskinn. Boetten mäter 38 mm i diameter. Klockan tål stänk men är ej vattentät (3ATM), och har 2 års garanti vid fabrikationsfel. Se även andra modeller från VOID Watches nedan.
Produktdetaljer
Material
Rostfritt stål
Batteri
SR626SW / 1.55V (ingår)
Färg
Svart
Mått
Ø 38 mm
Designer
David Ericsson VOID Watches
Leverans & returer

Alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är något längre. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Industrigatan 19, 171 48 Solna.

Designer

David Ericsson är utbildad till civilingenjör på KTH i Stockholm, men har sedan examen flyttat fokus till produktdesign. Sedan 2007 bor och arbetar David i Hong Kong. VOID Watches startades 2008 och finns sedan starten i en mängd butiker runt om i världen, bland andra MoMA...

Läs mer

David Ericsson VOID Watches