SE/SEK

TID Watches Armband TID ljusbrunt läder sv spänne

495 kr

149 kr

Tillfälligt slut i lager online

Klockarmband av vegetabiliskt färgat läder från Tärnsjö garveri, och svart spänne av rostfritt stål. Passar till alla klockor från TID Watches.

TID Watches har efter bara några år på marknaden blivit en av Sveriges ledande tillverkare av armbandsur med fokus både på kvalitet och design.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Läder
Mått
Längd 24 cm, bredd 2,1 cm
Färg
Brun
Designer
TID Watches
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

TID är ett Stockholmsbaserat klockmärke som grundades år 2012 av Ola E. Bernestål och Petrus Palmér, i samarbete med Jonas Pettersson och John Löfgren från designstudion Form Us with Love. Genom produkter och kreativitet utforskar TID begreppet tid – en...

Read More

TID Watches