SE/SEK

TID Watches Armband TID blå twain silverspänne

495 kr
Den här produkten finns i lager

TID Twain Wristbands är tillverkade av återvunnen textil och stuvar av vegetabiliskt garvat läder. Armbanden är framtagna specifikt för att minimera miljöpåverkan utan att kompromissa med stil. Snygga och snälla mot vår planet!

Textilen kommer från från danska textilföretaget Kvadrat och är tillverkade av återvunna PET-flaskor. Baksidan är tillverkat av svenskt vegetabiliskt garvat läder från ekologiska Tärnsjö garveri. Passar till alla klockor från TID Watches. Spänne i rostfritt stål

TID Watches har efter bara några år på marknaden blivit en av Sveriges ledande tillverkare av armbandsur med fokus både på kvalitet och design.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Textil
Mått
Längd 24 cm, bredd 2,1 cm
Färg
Blå
Designer
TID Watches
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

TID är ett Stockholmsbaserat klockmärke som grundades år 2012 av Ola E. Bernestål och Petrus Palmér, i samarbete med Jonas Pettersson och John Löfgren från designstudion Form Us with Love. Genom produkter och kreativitet utforskar TID begreppet tid – en...

Read More

TID Watches