SE/SEK

Helena Carlson Armband Rubber no.2

250 kr
Den här produkten finns i lager
Maffigt töjbart armband av en grov gummikedja som passar både till vardags och fest. Formgivet av Helena Carlson. Finns i olika tjocklekar, och även som halsband. Armbandet tål 60 graders maskintvätt i tvättpåse. Smörj in med vanlig lotion efteråt så blir gummit skinande blankt.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Gummi
Tvättråd
60°
Mått
Ø ca 6 cm (inre mått)
Färg
Svart
Designer
Helena Carlson
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Helena Carlson designar gummismycken under sitt varumärke rubber deco som lanserades våren 2010. Helena även ställt ut på mässor i Stockholm och Frankfurt. Hennes intresse för design och form har alltid funnits och hon har arbetat som inredare i drygt 10 ...

Read More

Helena Carlson