SE/SEK

Talvikki Stockholm Armband Litmus kvarts

475 kr
Handgjort armband av mässingrör, 925 silver och agathakvarts, tillverkad av Carolina Gimeno för Talvikki Stockholm. Carolina Gimeno leker med minimalism, enkel geometri och tidlöshet. Variationer på stenen kan förekomma.

Armbandet finns i tre storlekar: small 38x55 mm, medium 38x58 mm och large 38x60 mm. Är du osäker på vilken storlek du behöver? Mät den inre diametern i mm på ett armband som du vet passar. Se andra smycken från Talvikki Stockholm nedan.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Mässing
Mått
Varierar
Designer
Talvikki Stockholm
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Talvikki Stockholm grundades i den norra hemisfären vintern 2015. Smycken och accessoarer är varumärkets huvudsakliga produktion. Varumärket erbjuder prisvärda och samtidigt exklusiva designer i begränsade upplagor. Produktion sker i Sverige och alla smycken är ...

Read More

Talvikki Stockholm