SE/SEK

Skultuna Armband Icon Cuff S titanium

698 kr

489 kr

Tillfälligt slut i lager online
Icon Cuff är en ny serie från Skultuna. Armbandet är tillverkat av titan med den ikoniska Skultuna-kronan graverad på sidan. Den här storleken (S) passar till en handled upp till 15 cm. Se andra utföranden nedan.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Titan
Mått
Ø 5,4 cm, bredd 6,5 mm
Färg
Svart
Designer
Skultuna
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Skultuna Messingsbruk grundades år 1607 och har i över fyra sekler tillverkat vackra klassiska mässingsföremål. Skultunas mål är att tillverka föremål av högsta internationella kvalitet och att skapa morgondagens antikviteter för kommande ...

Read More

Skultuna