Tove Örnberger Armband #309 ögla

1 490 kr
Betala 64 kr/månad

Handgjort armband i silver från malmöbaserade Tove Örnberger. Armbandet finns i tre storlekar: small 5,5 cm, medium 5,9 cm och large 6,5 cm. Är du osäker på vilken storlek du behöver? Mät den inre diametern i mm på ett armband som du vet passar. Se fler smycken av Tove Örnberger nedan.

Läs mer
Produktdetaljer
Mått
Varierar
Designer
Tove Örnberger
Material
Silver
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Tove Örnberger är en svensk silversmed och smyckedesigner som har sina rötter på den skånska landsbygden. Hon började sin silversmedskarriär med studier på Hellidens folkhögskola för att vidare fördjupa sina kunskaper på en ...

Läs mer

Tove Örnberger