Anteckningsbok Moleskine Volant 2-pack svart

155 kr
Tillfälligt slut i lager online
De legendariska skrivböckerna från Moleskine har använts och älskats utav många av kända personligheter som Picasso, van Gogh och Hemingway. Volant heter denna modell som har det klassiska mjuka Moleskine-omslaget. Det svagt crèmefärgade papperet har speciella egenskaper och är både fuktavvisande och syrafritt. Papperet är FSC®-märkt. Skrivböckerna har mjuka pärmar och linjerade sidor. Säljs i 2-pack. Se andra Moleskine-utföranden nedan.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Papper
Färg
Svart
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standarsleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.