L:a Bruket Ansiktstvätt fänkål 200 ml

299 kr
Den här produkten finns i lager

Skonsam återfuktande och skyddande ansiktstvätt från Lilla Bruket, baserad på enbart naturliga råvaror. För normal till oljig hy. Baserad på kokos och socker, innehåller fänkålfröolja, gurk- och algextrakt samt svartpepparolja.

Lilla Brukets ansiktsserie är ett komplett program i 4 steg som är närande, vårdande, fuktgivande och som vitaliserar din känsliga ansiktshud.

Läs mer
Produktdetaljer
Volym
200 ml
Designer
L:a Bruket
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

L:a Bruket (uttalas Lilla Bruket, eller L'la Bruket för den som har bråttom) handlar om vardagslyx. Vind, salt, sol, regn och tång - varumärket erbjuder det allra bästa inom kroppsvård från Västkusten. Historien om L:a Bruket började i all sin ...

Läs mer

L:a Bruket