SE/SEK

Animationslåda Artax

495 kr
Den här produkten finns i lager
På havet, i öknen, långt bort i skogen eller i ett godisland - endast fantasin sätter gränser för var just din film ska utspela sig. I artax animationsstudio kan du bygga upp en värld helt enligt dina egna önskemål, eller välja en av våra färdiga bakgrunder. Följ de enkla instruktionerna och blås liv i dina leksaker eller de figurer du skapat av leran som medföljer i lådan.

Animationslådan är framtagen av filmaren Emilia Henriksson, som har många års erfarenhet av filmpedagogisk verksamhet och -produktion. Idén föddes när Emilia arbete med filmaktiviteter för barn. Hon såg behovet av en lätt, tålig och portabel mini-studio som barnen kan fylla med sin egen kreativitet och fantasi när de skapar film.
Drivkraften är att göra film som uttryck tillgängligt för alla.

Lådan innehåller:
- 1st hopfällbar Studio
- 4st färdiga kulisser (4 årstider)
- 2st kulisser att måla själv
- 1st greenscreenbakgrund
- 8st fästklämmor att fästa bakgrunderna med
- Animationslera i 5 färger
+ Kom igång-information
+ ett telefonstativ att tillverka själv (du behöver lådan från leran + sax och tejp)

Du behöver:
- En smartphone eller en surfplatta

*Tips, trix och inspiration hittar du på artaxlever.se
*REK ålder: 6 år och uppåt
Läs mer
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel. Vi erbjuder retur i butik med undantag för beställningsvaror.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.