Animationslåda Artax

495 kr
Den här produkten finns i lager

På havet, i öknen, långt bort i skogen eller i ett godisland - endast fantasin sätter gränser för var just din film ska utspela sig.
I artax animationsstudio kan du bygga upp en värld helt enligt dina egna önskemål, eller välja en av våra färdiga bakgrunder.
Följ de enkla instruktionerna och blås liv i dina leksaker eller de figurer du skapat av leran som medföljer i lådan.


Animationslådan är framtagen av filmaren Emilia Henriksson, som har många års erfarenhet av filmpedagogisk verksamhet och -produktion. Idén föddes när Emilia arbete med filmaktiviteter för barn. Hon såg behovet av en lätt, tålig och portabel mini-studio som barnen kan fylla med sin egen kreativitet och fantasi när de skapar film.
Drivkraften är att göra film som uttryck tillgängligt för alla.Tips, trix och inspiration hittar du på artaxlever.se


REK ålder: 6 år och uppåt


Lådan innehåller:
- en Studio
- två färdiga bakgrunder
- en Greenscreenbakgrund
- åtta Klämmor att fästa bakgrunderna med
- tre bitar Animationslera
- ett inspirationshäftedu behöver:


- En smartphone eller en surfplatta

Läs mer
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standarsleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.