Bookbinders Design Album Columbus S blå/vit

250 kr
Tillfälligt slut i lager online

Fotoalbum Columbus från Bookbinders Design har ett omslag av högkvalitativ bokbinderiväv. Albumet finns i flera färger och storlekar. Innehåller 20 syrafria 240 gram vita fotoblad.

Columbusalbumet har fått sitt namn efter de metallringar som håller ihop dess blad. Det liggande formatet är perfekt både som fotoalbum och gästbok. Går att fylla på! Tips: använd Fotoketter för en kladdfri och enkel montering av dina foton.

Monterbar yta: 20 x 16,5 cm.

Läs mer
Produktdetaljer
Mått
22 x 16,5 cm
Färg
Blå
Designer
Bookbinders Design
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Bookbinders Design är ett svenskt företag baserat i Stockholm. Sedan 2001 designar och producerar de bland annat vävklädda skrivböcker, fotoalbum, pärmar, kalendrar och boxar av hög hantverksmässig kvalitet. Idag har Bookbinders Design 12 konceptbutiker och ...

Läs mer

Bookbinders Design