SE/SEK

Aktuellt

Visar 65 - 72 av 104 totalt Visa alla
 1. Färgsprakande nyheter från Pretty Paper

  Färgsprakande nyheter från Pretty Paper

  Designtorget lanserar kort och anteckningsböcker från Stockholmsbaserade designstudion Pretty Paper. Den nya kollektionen är illustrerad med gouche-målade motiv, inspirerade av den vibrerande stämningen som infinner sig i slutet av en högsäsong. Årets sista energi som omvandlas till ett fyrverkeri och överflöd av färger, tempo och uttryck.

  Read More

 2. 9 enkla steg till en härlig julstämning!

  9 enkla steg till en härlig julstämning!

  Första advent står snart för dörren. Hur skapar du julstämning hemma? Vi tipsar om några enkla steg till att förhöja mysfaktorn och göra decembermörkret lite ljusare!

  Read More

 3. Designtävling som skapar jobb

  Designtävling som skapar jobb

  För tredje året har Uppsala Stadsmission arrangerat Designpriset för att ge nya formgivare möjlighet att få ut sina idéer på marknaden. 30 november kommer årets Designpris tilldelas formgivaren Björn Sundelin med gunghästen Gungel. Utmärkelsen innebär att Gungel sätts direkt i produktion hos Uppsala Stadsmissions sociala företag Hantverksslussen, vilket skapar fler arbetstillfällen för människor i utsatta livssituationer. I samarbete med Designtorget och Malmstenbutiken förses formgivaren med två betydande återförsäljare och en plattform att synas på.

  Read More

 4. Upplev smaker, design & innovation i Malmö 17 november

  Upplev smaker, design & innovation i Malmö 17 november

  Hur går det egentligen till när en designer tillverkar smycken för hand? Hur fungerar tekniken bakom airbagen Hövding som är 8x säkrare än en traditionell cykelhjälm? Kan man verkligen smaksätta mat med rivlakrits? Hur smakar Teministeriets nya lakritssort?

  Välkommen att träffa våra Malmöbaserade samarbetspartners och formgivare! Provsmaka Teministeriets nya lakrits, se när designern Malin Jansson tillverkar smycken och lär dig mer om svensk innovation som airbagen Hövding och Jens Sandringer från Rivsalt. Fredag 17 november från kl.15.00 i vår butik på Södra Förstadsgatan 9 i Malmö!

  Read More

 5. En ny låga har tänts. Nu lanseras ljusstaken Alia!

  En ny låga har tänts. Nu lanseras ljusstaken Alia!

  Designtorget lanserar ljusstaken Alia av Stockholmsbaserade designföretaget HAHA. Alia består av två former som kan formas och omformas, byggas uppåt och i sidled. Alia bjuder in till interaktivitet och låter användaren skapa sin egen personliga komposition, likväl som den kan placeras minimalistiskt i all sin enkelhet.

  Read More

 6. Guide - 3 smarta förvaringstips

  Guide - 3 smarta förvaringstips

  Har du svårt att hitta rätt förvaring? Ska du satsa på en hylla eller lådor? En designklassiker eller en nyhet? Designtorget guidar dig i tre enkla steg till hur du hittar rätt lösningar för dina behov som är snälla både mot plånboken och miljön.

  Read More

 7. Ett bokstöd? En prydnad? En present?

  Ett bokstöd? En prydnad? En present?

  Våren 2016 presenterade Designtorget och konstnären Anders Årfelt den första miniatyren av Stockholmslejonet. Nu tar de samarbetet vidare och lanserar en Lejoninna, en miniatyr av trafikhindren som finns utplacerade på några av Stockholms gågator. Lejoninnan gjuts för hand i Visby på Gotland.

  Read More

 8. Guide - 3 steg till rätt belysning

  Guide - 3 steg till rätt belysning

  Hitta rätt belysning för rätt behov.. Designtorgets guide till att inreda med belysning hjälper dig i tre enkla steg.

  Read More

Visar 65 - 72 av 104 totalt Visa alla
 1. 1
 2. ...
 3. 9
 4. 10
 5. ...
 6. 13
Laddar