SE/SEK

Aktuellt

Visar 65 - 72 av 96 totalt Visa alla
 1. Årets teadventskalender är här!

  Årets teadventskalender är här!

  Designtorget presenterar Teadventskalendern 2017 av göteborgsbaserade företaget NABO. Årets kalender har både ny förpackning och 24 nya lösviktsteer med förnimmelser till 20- och 30-talets Paris och engelsk afternoon tea. Börja varje decembermorgon med en ny tesort, från första advent fram till dopparedagen, och hitta ditt nya favoritte.

  Read More

 2. Designtorget lanserar UNIT - ett resultat av samarbetet med Beckmans Designhögskola

  Designtorget lanserar UNIT - ett resultat av samarbetet med Beckmans Designhögskola

  Designtorget presenterar UNIT av formstudenterna Lisa Lindh och Celine Strömbäck. Vrid, vänd, lägg eller ställ piedestalen efter behov, enskilt eller i kombination med andra.

  Read More

 3. Naturnära design av YKR

  Naturnära design av YKR

  Designtorget välkomnar arkitekten och formgivaren Yukari Ota till familjen. För sitt eget varumärke YKR presenterar Yukari en kollektion om tre handväskor. Samtliga tillverkas för hand i svenskt björknäver i Bollnäs och säljs exklusivt hos Designtorget i begränsad upplaga.

  Read More

 4. Nytt samarbete - Illustratören Bo Lundberg tolkar Stockholm, Göteborg och Malmö

  Nytt samarbete - Illustratören Bo Lundberg tolkar Stockholm, Göteborg och Malmö

  I samarbete med den ledande illustratören Bo Lundberg lanserar Designtorget en ny kollektion i limiterad upplaga. Nu presenteras vykort, posters, magneter, totebags och signerade prints med motiven ”Stockholm”, ”Göteborg” och ”Malmö” i limiterad upplaga. Idag är Bo Lundberg en av Sveriges främsta illustratörer. En resa som påbörjades redan i barndomen.

  Read More

 5. Designtorget lanserar Designer's Map

  Designtorget lanserar Designer's Map

  Nu lanseras Designer’s Map - en unik guide till smultronställen i Stockholm, personligt utvalda av både etablerade och yngre svenska formgivare som Claesson Koivisto Rune, Broberg & Ridderstråle och Simon Key Bertman.

  Read More

 6. Designtorget nyöppnar på Vallgatan 14 i Göteborg

  Designtorget nyöppnar på Vallgatan 14 i Göteborg

  Designtorgets butik på Vallgatan 14 i Göteborg får ett nytt ansikte. Från och med torsdag 22 juni öppnas dörrarna till ett helt nytt butikskoncept med flera spännande varumärken och nyheter i sortiment, där formgivarna har en mer framträdande plats.

  Read More

 7. Designtorget välkomnar pappersprodukter från designstudion Pretty Paper

  Designtorget välkomnar pappersprodukter från designstudion Pretty Paper

  Bland Designtorgets vårnyheter finns stockholmsbaserade Pretty Papers pappersserie bestående av anteckningsböcker och vykort med gouache-målade motiv inspirerade av växtlighet och platser med dofter. Gouache kommer ursprungligen från latin och betyder ”bevattning” eller ”vattenpöl”, och är en täckande vattenfärg med högre pigmentkoncentration än akvarellfärg. Färgen ger ett intensivt uttryck och ger möjlighet att bearbeta motiv på ett sätt som inte går med akvarell. Pretty Papers unika motiv skapas genom färgfält som först målas på papper och sedan scannas in för att digitalt kombineras till ett vackert mönster. "Våra ...

  Read More

 8. Kökshanddukar - ett öppet vernissage på Designtorget Kulturhuset

  Kökshanddukar - ett öppet vernissage på Designtorget Kulturhuset

  Lin och bomull, tuskaft och kypert. I samarbete med Handarbetets vänners skola visar Designtorget upp kökshanddukar vävda av elever från basåret. Sedan 1700-talet har handduken använts i köket. Vävar speciellt utvecklade för glas, grytor, bakning och händer. Kökshandduken är en bruksprodukt med högt slitage som vid god kvalitet och skötsel håller i generationer. I Sverige vävde under århundraden varje hushåll sina egna handdukar hemma på vintrarna efter att ha odlat linet under sommaren, bearbetat fibrerna och sedan spunnit dem till garn. Idag är trådarna och väven densamma, händerna som väver är andras, hållbarheten viktigare än någonsin ...

  Read More

Visar 65 - 72 av 96 totalt Visa alla
 1. 1
 2. ...
 3. 9
 4. 10
 5. ...
 6. 12
Laddar