SE/SEK

Aktuellt

Visar 9 - 16 av 89 totalt Visa alla
 1. Så möblerar du mer hållbart

  Så möblerar du mer hållbart

  Med tiden förändras behoven i våra hem och vi behöver ibland hitta andra lösningar och inreda på nya sätt. För att vi ska kunna leva mer hållbart har vi möbler med flera funktioner som kan varieras vartefter dina behov förändras och förhoppningsvis leva tillsammans med dig en lång tid framöver.

  Read More

 2. Designtorget & Klässbols Linneväveri samarbetar för att främja textilt hantverk

  Designtorget & Klässbols Linneväveri samarbetar för att främja textilt hantverk

  För tredje året i rad får textilstuderande från den anrika textilhantverksskolan Handarbetets Vänner Skola i uppdrag att ta fram produkter för Designtorget. I år går även den kunliga hovleverantören Klässbols Linneväveri in som samarbetspartner. 11 nya mönsterbilder framtagna av textilstudenterna tillverkas av Klässbols och lanseras hos Designtorget i begränsad upplaga om 20 exemplar av varje handduk.

  Read More

 3. Är den omtalade doftklossen ett skämt?

  Är den omtalade doftklossen ett skämt?

  Nej...produkten Doftkloss Skog är ett resultat av att formstudenterna Karl Bern & Ebba Ipsen från designskolan Konstfack vill sätta vår svenska skog på kartan och uppmärksamma oss om att skogen har ett större värde än att fungera som virke.

  Read More

 4. 19 designtalanger ställer ut hos Designtorget

  19 designtalanger ställer ut hos Designtorget

  Inför Stockholm Design Week presenterar Designtorget årets samarbete mellan formprogrammet på Beckmans Designhögskola och industrilinjen på Konstfack: en bit av Skandinavien som får följa med hem. 10 nya produkter av 19 designtalanger lanseras i begränsad upplaga hos Designtorget Kulturhuset och online.

  Read More

 5. Guide: Så inreder du med rätt belysning

  Guide: Så inreder du med rätt belysning

  Att hitta rätt lampa för rätt behov kan vara en djungel. Börja med att ta reda på vilket sorts ljus du behöver för att enklare kunna välja rätt lampa därefter.

  Read More

 6. Vernissage 31 jan | Designtorget x Beckmans Designhögskola x Konstfack

  Vernissage 31 jan | Designtorget x Beckmans Designhögskola x Konstfack

  Välkommen till vernissage i samarbete med Beckmans Designhögskola, Konstfack och Designtorget.

  Read More

 7. Ytterligare tre kreatörer illustrerar för ökad jämställdhet

  Ytterligare tre kreatörer illustrerar för ökad jämställdhet

  I november 2018 premiärlanserades posterkollektionen Adam Berit - fem forgivares tolkningar av Rättviseförmedlingen och Fredrika Bremerförbundets förslag på ett nytt bokstaveringsalfabet. Nu lanseras tre nya illustrationer hos Designtorget av ytterligare tre kreatörer; Louise Watkins, Gaia Padovan & Bitte Andersson som var och en tolkat alfabetet för ökad jämställdhet och representation.

  Read More

 8. 7 steg till ett glänsande hem

  7 steg till ett glänsande hem

  Det är dags att städa ut julen och ge hemmet en ren och fräsch start på det nya året. Med några enkla knep och med rätt verktyg gör vi hemmet redo för ett nytt år. Vi välkomnar året med stil och med ett glänsande hem.

  Read More

Visar 9 - 16 av 89 totalt Visa alla
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. ...
 5. 12
Laddar