SE/SEK

Aktuellt

Visar 9 - 16 av 96 totalt Visa alla
 1. Designtorget lanserar e-handeln internationellt

  Designtorget lanserar e-handeln internationellt

  Designtorget fortsätter sin e-handelssatsning och lanserar Designtorget.com internationellt. Till en början blir e-handeln tillgänglig för samtliga länder inom EU men planeras att öppna för ytterligare marknader framöver.

  Read More

 2. Sällskapsspelet Hållbara Hushållet

  Sällskapsspelet Hållbara Hushållet

  Mer aktuellt än någonsin; Hållbara Hushållet är ett samarbetsspel för familjen eller vännerna där ni gemensamt ska sänka era koldioxidutsläpp för att nå klimatmålet på två ton per år. Få din egen porträttbild till sällskapsspelet när du förbeställer senast den 7/5/2019.

  Read More

 3. Helena Lyth stylar stumpastaken till påsk

  Helena Lyth stylar stumpastaken till påsk

  Produkter som fyller olika funktioner är ett av Helena Lyths största intressen. Vi utmanade henne att använda design klassikern Stumpastaken till sitt påskpynt och resultatet blev ett multifunktionellt serveringsfat

  Read More

 4. Designtorget välkomnar konstnären Isolina Fedel och varumärket Monjoi till familjen

  Designtorget välkomnar konstnären Isolina Fedel och varumärket Monjoi till familjen

  Maskeringstejp och akrylfärg väckte en idé som blev startskottet för konstnären Isolina Fedels alldeles egna konstform. Med hjälp av en särskild tejpteknik skapar hon exklusiva art prints för sitt eget varumärke Monjoi. Nu lanseras nyheten Swedish Views hos Designtorget. Kollektionen presenteras i tre motiv inspirerade av olika delar i Sverige.

  Read More

 5. Sju vinstchanser för Adam Berit i årets Guldäggsnomineringar

  Sju vinstchanser för Adam Berit i årets Guldäggsnomineringar

  I veckan presenterade Komm (Sveriges Kommunikationsbyråer) de 102 bidrag som är nominerade till Sveriges mest prestigefyllda reklamtävling. En knapp tredjedel av nomineringarna är för kampanjen "Adam Berit", en kampanj man tog fram i samarbete med ANR BBDO för Rättviseförmedlingen och Fredrika Bremer-förbundet.

  Read More

 6. Krås –ett ikoniskt bruksföremål i ny skrud

  Krås –ett ikoniskt bruksföremål i ny skrud

  Designtorget satsar på egen produktion & presenterar årets första designsamarbete. Nu lanseras glasserien Krås formgiven av Straight Design Studio för Designtorget – en modern hyllning till det klassiska höganäskruset.

  Read More

 7. Nu kan du ansöka till Designpriset 2019

  Nu kan du ansöka till Designpriset 2019

  Ansökan till det årliga Designpriset av Uppsala Stadsmission i samarbete med Designtorget och Malmstensbutiken är öppen!

  Read More

 8. Så möblerar du mer hållbart

  Så möblerar du mer hållbart

  Med tiden förändras behoven i våra hem och vi behöver ibland hitta andra lösningar och inreda på nya sätt. För att vi ska kunna leva mer hållbart har vi möbler med flera funktioner som kan varieras vartefter dina behov förändras och förhoppningsvis leva tillsammans med dig en lång tid framöver.

  Read More

Visar 9 - 16 av 96 totalt Visa alla
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. ...
 5. 12
Laddar