Aktuellt

Visar 9 - 16 av 84 totalt Visa alla
 1. Vernissage 31 jan | Designtorget x Beckmans Designhögskola x Konstfack

  Vernissage 31 jan | Designtorget x Beckmans Designhögskola x Konstfack

  Välkommen till vernissage i samarbete med Beckmans Designhögskola, Konstfack och Designtorget.

  Läs mer

 2. Ytterligare tre kreatörer illustrerar för ökad jämställdhet

  Ytterligare tre kreatörer illustrerar för ökad jämställdhet

  I november 2018 premiärlanserades posterkollektionen Adam Berit - fem forgivares tolkningar av Rättviseförmedlingen och Fredrika Bremerförbundets förslag på ett nytt bokstaveringsalfabet. Nu lanseras tre nya illustrationer hos Designtorget av ytterligare tre kreatörer; Louise Watkins, Gaia Padovan & Bitte Andersson som var och en tolkat alfabetet för ökad jämställdhet och representation.

  Läs mer

 3. 7 steg till ett glänsande hem

  7 steg till ett glänsande hem

  Det är dags att städa ut julen och ge hemmet en ren och fräsch start på det nya året. Med några enkla knep och med rätt verktyg gör vi hemmet redo för ett nytt år. Vi välkomnar året med stil och med ett glänsande hem.

  Läs mer

 4. Tre nya varumärken till Designtorget

  Tre nya varumärken till Designtorget

  Nu välkomnar vi tre nyetablerade varumärken till Designtorget från svenska entreprenörer och formgivare.

  Designtorget främjar ny skandinavisk design och innovation. För våren presenteras tre nyetablerade varumärken - Sot, Under Your Skin och MYYA grundade av svenska entreprenörer och formgivare. Samtliga kommer att säljas i Designtorgets butiker och online.

  Läs mer

 5. Boksignering Gert Wingårdh | 6 dec Designtorget Vallgatan - Göteborg

  Boksignering Gert Wingårdh | 6 dec Designtorget Vallgatan - Göteborg

  Designtorget bjuder in till en kväll tillsammans med arkitekten och författaren Gert Wingårdh i butiken på Vallgatan 14 i Göteborg. Ta chansen att få en signerad bok till nära och kära inför jul.  

  Läs mer

 6. Årets snällaste choklad

  Årets snällaste choklad

  Göteborgsbaserade företaget Nabo har kombinerat vykortets funktion med chokladkakan. Nu lanserasGoklad hos Designtorget, fylld med vegansk choklad i olika smaker. Gokladen är omsluten av en förpackning med olika budskap som låter avsändaren fylla i en personlig hälsning till mottagaren. För varje såld Goklad går en del av vinsten till Ung Cancers verskamhet. Addera två frimärken och du har ett vykort som både smakar och gör gott.  

  Läs mer

 7. NYHET! Ett hus fullt av fel - Wingårdhs grund till framgång

  NYHET! Ett hus fullt av fel - Wingårdhs grund till framgång

  Nu lanseras Villa Hansson hos Designtorget. Villa Hansson är Gert Wingårdhs första hus. Och herr Hansson som beställt huset litar på honom till hundra procent. Det här ska bli något helt nytt, aldrig tidigare skådat. Men den unge arkitekten är helt oprövad och djupt okunnig … Allt bäddar för en total katastrof.

  Läs mer

 8. Adam Berit - Posterkollektionen som bokstaverar för jämställdhet

  Adam Berit - Posterkollektionen som bokstaverar för jämställdhet

  Designtorget välkomnar formgivarna Tom Hedqvist, Sara Edström, Göran Söderström, Nathalie Ruejas Jonson och Owe Gustafson till sortimentet. I samband med initiativet Adam Berit – ett förslag på ett nytt bokstaveringsalfabet från Rättviseförmedlingen och Fredrika Bremer Förbundet – har formgivarna gjort sin egen tolkning av alfabetet. Resultatet är en exklusiv kollektion posters för dem som vill börja bokstavera för ökad jämställdhet och representation.

  Läs mer

Visar 9 - 16 av 84 totalt Visa alla
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. ...
 5. 11
Laddar