SE/SEK

Aktuellt

Visar 9 - 16 av 104 totalt Visa alla
 1. Nytt varumärke - You & Young

  Nytt varumärke - You & Young

  Vi välkomnar ljusstakar från You & Young till sortimentet. En serie glasprodukter framtagna av etablerade designern Jon Eliason.

  Read More

 2. Förvaringsguide

  Förvaringsguide


  Fungerande förvaring skapar en lugnare vardag. Optimera din förvaring efter behov och ge samtidigt inredningen ett lyft.

  Read More

 3. Konstfack tolkar Marianne Westman

  Konstfack tolkar Marianne Westman

  Konstfacks elever tolkar Rörstrands Marianne Westman- i tribut till Marianne Westman

  Read More

 4. Munblåsta glaskupor till Clamp Tray

  Munblåsta glaskupor till Clamp Tray

   Nu välkommnar vi de munblåsta glaskuporna från Navet. Kuporna passar på de populära sidoborden Clamp Tray som fungerar som en extra avställningsyta. Clamp Trays fästs enkelt på fönsterkarmen eller bordsskivan med hjälp av en skruvklammer.

  Read More

 5. Designtorget lanserar Design Map Stockholm

  Designtorget lanserar Design Map Stockholm

  Designtorget inleder ett samarbete med designbutiker i Stockholm för att nå fler internationella besökare som vill upptäcka skandinavisk design. Nu lanseras Design Map Stockholm – en guide till skandinavisk design. Kartan kommer finnas hos Designtorget, Svenskt Tenn, Malmstenbutiken, Skultuna, Nividas, Iris Hantverk, Sandqvist och CQP för att ge varandra dragkraft, förhöja kundupplevelsen och stärka Stockholm som designdestination.

  Read More

 6. Comb-Over klocka från TRIWA

  Comb-Over klocka från TRIWA


  Det svenska klockmärket TRIWA lanserar en limited edition nyhet som föreställer USAs presedent Donald Trump. Klockan var från början ett första aprilskämt från klockföretaget- men tack vare den enomt postiva responsen bestämde sig TRIWA för att sätta klockan i produktion.

  Read More

 7. Inred med trä

  Inred med trä

  Det finns flera fördelar med att inreda med trä, både för djur, människor och deras omgivning. Hemmet blir mer ombonat, miljövänligt och trä bidrar dessutom till en ökad livskvalitet då det har både lugnande och luftrenande egenskaper. Tack vare sina många användingsområden är det enkelt att inreda med trä både utomhus och inne.

  Read More

 8. Ansök till Jurydagen 20 augusti

  Ansök till Jurydagen 20 augusti

  Du har chansen att vinna en marknadsplats i butik & online till ett värde av 50.000 kronor. Tisdag 20 augusti kan alla som har en färdig produkt, design eller innovation ansöka till Designtorgets jury.

  Read More

Visar 9 - 16 av 104 totalt Visa alla
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. ...
 5. 13
Laddar