SE/SEK

Aktuellt

Visar 1 - 8 av 104 totalt Visa alla
 1. Designtorget utser nästa stjärnskott: Designstudion Unna Trä & nyheten Satellit

  Designtorget utser nästa stjärnskott: Designstudion Unna Trä & nyheten Satellit

  Designtorget presenterar designstudion Unna Trä och spegeln Satellit – årets vinnare av Jurydagen 2019 hos Designtorget. Satellit är formgiven med enkelhet i både estetik och funktion, utan onödiga finesser. I sitt stativ är Satellit en självklar bordsspegel som kan vinklas åt alla håll men kan även enkelt lyftas av och användas som en handspegel.

  Read More

 2. Jordnära design från DBKD

  Jordnära design från DBKD

  DBKD:s design kännetecknas av enkla former, lekfulla detaljer och dämpade toner, alltid med hållbarhet och funktion i fokus. Det är tydligt i deras senaste kollektion Mist

  Read More

 3. Jubileumshylla från String formgiven av Mats Theselius

  Jubileumshylla från String formgiven av Mats Theselius

  Ikoniska hyllsystemet String firar 70 år och lanserar i samband med det en limiterad upplaga formgiven av Mats Theselius. 

  Read More

 4. Årets adventskalender är här!

  Årets adventskalender är här!

  Den 27 september lanseras årets upplaga av Teadventskalendern och Kaffeadventskalendern från Göteborgsbaserade företaget NABO. Adventskalendrarna släpps i både svensk och engelsk upplaga för alla som vill provsmaka en ny sorts te eller kaffe varje dag fram till jul.

  Read More

 5. Vi välkomnar Craft Studio

  Vi välkomnar Craft Studio

  Craft Studios ljusstakar och fat är tillverkade i Sverige med en unik marmorteknik som formgivaren Anna Christanns har bearbetat under många års testning.

  Read More

 6. Nio nya designtalanger lanserar exklusivt på Designtorget

  Nio nya designtalanger lanserar exklusivt på Designtorget

  För att stödja ny svensk design och lokal produktion har Designtorget låtit designtalanger vid eXpression Umeås utbildning Summer eXpression 19 formge en produkt. Onsdag 25 september lanseras produkterna exklusivt för Designtorget i en mycket begränsad upplaga. Samtliga produkter är tillverkade hos lokala producenter i Umeå-regionen.

  Read More

 7. Doftljus med inspiration från naturen

  Doftljus med inspiration från naturen

  Ur en önskan att leva mer hållbart utan att behöva välja bort vackra ting startades Quod. De lanserar nu en serie doftljus där varje ljus kan återanvändas efter ljuset brunnit ut, som dekorativ förvaring eller en vas.

  Read More

 8. Hövding 3 - En svensk innovation

  Hövding 3 - En svensk innovation

  Världens säkraste cykelhjälm är inte en hjälm. Hövding 3 är en airbag för cyklister som man bär runt halsen i form av en krage. Nu lanseras den i en uppdaterad variant.

  - 8 x bättre skydd än traditionella cykelhjälmar
  - Justerbar storlek
  - Bluetooth-uppkoppling

  Read More

Visar 1 - 8 av 104 totalt Visa alla
 1. 1
 2. 2
 3. ...
 4. 13
Laddar