Aktuellt

Visar 1 - 8 av 36 totalt Visa alla
 1. Designtorget öppnar pop up café

  Designtorget öppnar pop up café

  Inför kanelbullens dag inleder Designtorget och hantverksbageriet Bröd & Salt ett samarbete. Lördag 30 september öppnar Bröd & Salt en kafédel i Designtorgets flaggskeppsbutik i Kulturhuset i Stockholm. Kafét står öppet fram till kanelbullens dag 4 oktober.

  Läs mer

 2. Årets teadventskalender är här!

  Årets teadventskalender är här!

  Designtorget presenterar Teadventskalendern 2017 av göteborgsbaserade företaget NABO. Årets kalender har både ny förpackning och 24 nya lösviktsteer med förnimmelser till 20- och 30-talets Paris och engelsk afternoon tea. Börja varje decembermorgon med en ny tesort, från första advent fram till dopparedagen, och hitta ditt nya favoritte.

  Läs mer

 3. Designtorget lanserar UNIT - ett resultat av samarbetet med Beckmans Designhögskola

  Designtorget lanserar UNIT - ett resultat av samarbetet med Beckmans Designhögskola

  Designtorget presenterar UNIT av formstudenterna Lisa Lindh och Celine Strömbäck. Vrid, vänd, lägg eller ställ piedestalen efter behov, enskilt eller i kombination med andra.

  Läs mer

 4. Naturnära design av YKR

  Naturnära design av YKR

  Designtorget välkomnar arkitekten och formgivaren Yukari Ota till familjen. För sitt eget varumärke YKR presenterar Yukari en kollektion om tre handväskor. Samtliga tillverkas för hand i svenskt björknäver i Bollnäs och säljs exklusivt hos Designtorget i begränsad upplaga.

  Läs mer

 5. Nytt samarbete - Illustratören Bo Lundberg tolkar Stockholm, Göteborg och Malmö

  Nytt samarbete - Illustratören Bo Lundberg tolkar Stockholm, Göteborg och Malmö

  I samarbete med den ledande illustratören Bo Lundberg lanserar Designtorget en ny kollektion i limiterad upplaga. Nu presenteras vykort, posters, magneter, totebags och signerade prints med motiven ”Stockholm”, ”Göteborg” och ”Malmö” i limiterad upplaga. Idag är Bo Lundberg en av Sveriges främsta illustratörer. En resa som påbörjades redan i barndomen.

  Läs mer

 6. Designtorget lanserar Designer's Map

  Designtorget lanserar Designer's Map

  Nu lanseras Designer’s Map - en unik guide till smultronställen i Stockholm, personligt utvalda av både etablerade och yngre svenska formgivare som Claesson Koivisto Rune, Broberg & Ridderstråle och Simon Key Bertman.

  Läs mer

 7. Designtorget nyöppnar på Vallgatan 14 i Göteborg

  Designtorget nyöppnar på Vallgatan 14 i Göteborg

  Designtorgets butik på Vallgatan 14 i Göteborg får ett nytt ansikte. Från och med torsdag 22 juni öppnas dörrarna till ett helt nytt butikskoncept med flera spännande varumärken och nyheter i sortiment, där formgivarna har en mer framträdande plats.

  Läs mer

 8. Designtorget välkomnar pappersprodukter från designstudion Pretty Paper

  Designtorget välkomnar pappersprodukter från designstudion Pretty Paper

  Bland Designtorgets vårnyheter finns stockholmsbaserade Pretty Papers pappersserie bestående av anteckningsböcker och vykort med gouache-målade motiv inspirerade av växtlighet och platser med dofter. Gouache kommer ursprungligen från latin och betyder ”bevattning” eller ”vattenpöl”, och är en täckande vattenfärg med högre pigmentkoncentration än akvarellfärg. Färgen ger ett intensivt uttryck och ger möjlighet att bearbeta motiv på ett sätt som inte går med akvarell. Pretty Papers unika motiv skapas genom färgfält som först målas på papper och sedan scannas in för att digitalt kombineras till ett vackert mönster. "Våra ...

  Läs mer

Visar 1 - 8 av 36 totalt Visa alla
 1. 1
 2. 2
 3. ...
 4. 5
Laddar