Aktuellt

Visar 1 - 8 av 39 totalt Visa alla
 1. Guide - 3 smarta förvaringstips

  Guide - 3 smarta förvaringstips

  Har du svårt att hitta rätt förvaring? Ska du satsa på en hylla eller lådor? En designklassiker eller en nyhet? Designtorget guidar dig i tre enkla steg till hur du hittar rätt lösningar för dina behov som är snälla både mot plånboken och miljön.

  Läs mer

 2. Ett bokstöd? En prydnad? En present?

  Ett bokstöd? En prydnad? En present?

  Våren 2016 presenterade Designtorget och konstnären Anders Årfelt den första miniatyren av Stockholmslejonet. Nu tar de samarbetet vidare och lanserar en Lejoninna, en miniatyr av trafikhindren som finns utplacerade på några av Stockholms gågator. Lejoninnan gjuts för hand i Visby på Gotland.

  Läs mer

 3. Guide - 3 steg till rätt belysning

  Guide - 3 steg till rätt belysning

  Hitta rätt belysning för rätt behov.. Designtorgets guide till att inreda med belysning hjälper dig i tre enkla steg.

  Läs mer

 4. Designtorget öppnar pop up café

  Designtorget öppnar pop up café

  Inför kanelbullens dag inleder Designtorget och hantverksbageriet Bröd & Salt ett samarbete. Lördag 30 september öppnar Bröd & Salt en kafédel i Designtorgets flaggskeppsbutik i Kulturhuset i Stockholm. Kafét står öppet fram till kanelbullens dag 4 oktober.

  Läs mer

 5. Årets teadventskalender är här!

  Årets teadventskalender är här!

  Designtorget presenterar Teadventskalendern 2017 av göteborgsbaserade företaget NABO. Årets kalender har både ny förpackning och 24 nya lösviktsteer med förnimmelser till 20- och 30-talets Paris och engelsk afternoon tea. Börja varje decembermorgon med en ny tesort, från första advent fram till dopparedagen, och hitta ditt nya favoritte.

  Läs mer

 6. Designtorget lanserar UNIT - ett resultat av samarbetet med Beckmans Designhögskola

  Designtorget lanserar UNIT - ett resultat av samarbetet med Beckmans Designhögskola

  Designtorget presenterar UNIT av formstudenterna Lisa Lindh och Celine Strömbäck. Vrid, vänd, lägg eller ställ piedestalen efter behov, enskilt eller i kombination med andra.

  Läs mer

 7. Naturnära design av YKR

  Naturnära design av YKR

  Designtorget välkomnar arkitekten och formgivaren Yukari Ota till familjen. För sitt eget varumärke YKR presenterar Yukari en kollektion om tre handväskor. Samtliga tillverkas för hand i svenskt björknäver i Bollnäs och säljs exklusivt hos Designtorget i begränsad upplaga.

  Läs mer

 8. Nytt samarbete - Illustratören Bo Lundberg tolkar Stockholm, Göteborg och Malmö

  Nytt samarbete - Illustratören Bo Lundberg tolkar Stockholm, Göteborg och Malmö

  I samarbete med den ledande illustratören Bo Lundberg lanserar Designtorget en ny kollektion i limiterad upplaga. Nu presenteras vykort, posters, magneter, totebags och signerade prints med motiven ”Stockholm”, ”Göteborg” och ”Malmö” i limiterad upplaga. Idag är Bo Lundberg en av Sveriges främsta illustratörer. En resa som påbörjades redan i barndomen.

  Läs mer

Visar 1 - 8 av 39 totalt Visa alla
 1. 1
 2. 2
 3. ...
 4. 5
Laddar