Aktuellt

Visar 1 - 8 av 59 totalt Visa alla
 1. Karin & Gert Wingårdh lanserar boken Kristina hos Designtorget - Hur en arkitekt tänker i kokboksformat

  Karin & Gert Wingårdh lanserar boken Kristina hos Designtorget - Hur en arkitekt tänker i kokboksformat

  På lördag 12 maj kl.13.00-14.00 lanserar Karin & Gert Wingårdh den nya boken KRISTINA hos Designtorget Kulturhuset i Stockholm. Besök oss för att höra Gert Wingårdh presentera den nya boken, få möjlighet att ställa frågor och ta chansen att få din egen bok signerad. Perfekt gåva till vårens bröllop, examensfiranden och födelsedagar.

  Läs mer

 2. Designtorget teamar upp med butiker i Göteborg

  Designtorget teamar upp med butiker i Göteborg

  Inför vårens handel gör butiker på Vallgatan i Göteborg en gemensam insats. Onsdag 9 maj bjuder Designtorget tillsammans med nio aktörer in till Vallgatans After Work Shopping för att ge varandra dragkraft, förhöja kundupplevelsen och skapa ett mervärde i kvarteret.

  Läs mer

 3. Guide: Bind din egen kransring i fem enkla steg

  Guide: Bind din egen kransring i fem enkla steg

  Nu är det hög tid att börja planera dukningen för vårens fester, examensfiranden och tillställningar. Med en kransring ger du snabbt och enkelt dukningen en extra festlig stämning.

  Läs mer

 4. Nu öppnar ansökan till årets Designpris

  Nu öppnar ansökan till årets Designpris

  Fram till 30 juni kan formstudenter och designers ansöka till Uppsala Stadsmissions årliga Designpris. Det vinnande bidraget utses hösten 2018. Utmärkelsen innebär att vinnaren får sin design producerad av Uppsala Stadsmissions sociala företag Hantverksslussen samt förses med två betydande återförsäljare, Designtorget och Malmstensbutiken.

  Läs mer

 5. 7 inredningstips till påsk

  7 inredningstips till påsk

  Påskhelgen närmar sig och förberedelserna är i full gång. Vill du satsa på klassiskt påskpynt eller använda dig av mer tidlösa inredningsdetaljer? Vi har samlat våra favorittips för att skapa en härlig påskstämning hemma.

  Läs mer

 6. Designtorget välkomnar ny småskalig produktion

  Designtorget välkomnar ny småskalig produktion

  Inför keramikern Amanda Tunveds födelsedag skickade sambon in en hemlig ansökan till Designtorget. Fyra månader senare välkomnas nu Amandas design till Designtorgets sortiment och nyheten Ringkon lanseras. Ringkonen är en dekorativ inredningsdetalj som håller reda på dina smycken. 

  Läs mer

 7. Glasklar nyhet i limiterad upplaga

  Glasklar nyhet i limiterad upplaga

  För våren lanserar Designtorget kollektionen Våg i limiterad upplaga om 23 unika vaser. I samarbete med glaskonstnären Robert Oldergaard är varje vas munblåst och handdriven i glashyttan Oldergaarden på Öland. Namnet Våg kommer från vasens organiska form som ger förnimmelser till havet och Östersjöns vågor.

  Läs mer

 8. Överlevnadskit till sportlovet

  Överlevnadskit till sportlovet

  Har du allt du behöver till vinterns aktiviteter och resor? 

  Läs mer

Visar 1 - 8 av 59 totalt Visa alla
 1. 1
 2. 2
 3. ...
 4. 8
Laddar