Aktuellt

Visar 1 - 8 av 55 totalt Visa alla
 1. Designtorget välkomnar ny småskalig produktion

  Designtorget välkomnar ny småskalig produktion

  Inför keramikern Amanda Tunveds födelsedag skickade sambon in en hemlig ansökan till Designtorget. Fyra månader senare välkomnas nu Amandas design till Designtorgets sortiment och nyheten Ringkon lanseras. Ringkonen är en dekorativ inredningsdetalj som håller reda på dina smycken. 

  Läs mer

 2. Glasklar nyhet i limiterad upplaga

  Glasklar nyhet i limiterad upplaga

  För våren lanserar Designtorget kollektionen Våg i limiterad upplaga om 23 unika vaser. I samarbete med glaskonstnären Robert Oldergaard är varje vas munblåst och handdriven i glashyttan Oldergaarden på Öland. Namnet Våg kommer från vasens organiska form som ger förnimmelser till havet och Östersjöns vågor.

  Läs mer

 3. Överlevnadskit till sportlovet

  Överlevnadskit till sportlovet

  Har du allt du behöver till vinterns aktiviteter och resor? 

  Läs mer

 4. Nytt hos Designtorget - Regrow ger nytt liv åt frukt och grönsaker

  Nytt hos Designtorget - Regrow ger nytt liv åt frukt och grönsaker

  Våren 2017 tog Madeleine Nelson fram en produkt för Designtorget i kursen småskalig produktion hos Beckmans Designhögskola. Första prototyperna av Regrow presenterades i begränsad upplaga och sålde slut samma dag. Nu välkomnar Designtorget Regrow till sortimentet, en hållbar design i dubbel bemärkelse, som både minskar matsvinnet och är en väldesignad dekoration för hemmet. 

  Läs mer

 5. 9 presenttips till alla hjärtans dag

  9 presenttips till alla hjärtans dag

  Årets mest kärleksfulla högtid närmar sig. Har du också tänkt ta tillfället att visa dina nära och kära lite extra omtanke på alla hjärtans dag 14 februari? Vi har valt ut våra favoritgåvor som kommer passa oavsett om du vill uppvakta din älskling, en vän eller ge något fint till dig själv. 

  Läs mer

 6. Designtorget presenterar årets samarbete med Beckmans Designhögskola

  Designtorget presenterar årets samarbete med Beckmans Designhögskola

  Under sex veckor har andraårets formstudenter på Beckmans designhögskola skapat sitt eget designvarumärke och sin första produkt. I samband med Stockholm Design Week 2018 presenteras resultatet i en utställning i Designtorgets flaggskepsbutik i Kulturhuset i Stockholm och finns till försäljning hos Designtorget. 

  Läs mer

 7. 7 idéer till ett härligare hemmakontor

  7 idéer till ett härligare hemmakontor

  Förbered dig för det nya året. Vi tipsar om hur du med några enkla medel skapar bättre förvaringsmöjligheter och hur du inreder för att få ett lugnt och harmoniskt skrivbord. 

  Läs mer

 8. 7 enkla steg till att städa ut julen

  7 enkla steg till att städa ut julen

  Dofter av hyacint, nejlikor och apelsin i all ära men nu är det dags att städa ut julen. Börja smått i några enkla steg för att snabbt skapa ny känsla i hemmet. 

  Läs mer

Visar 1 - 8 av 55 totalt Visa alla
 1. 1
 2. 2
 3. ...
 4. 7
Laddar