Aktuellt

Visar 1 - 8 av 69 totalt Visa alla
 1. Årets snällaste julklapp?

  Årets snällaste julklapp?

  Nu lanserar vi bokstället Boktomten av Julia Sthillert. Boktomten är det nya vilostället för godnattsagan eller favoritromanen på nattduksbordet, skrivbordet eller i bokhyllan som hjälper dig hålla koll på var i boken du befinner dig. Boktomten tillverkas för hand av Uppsala Stadsmissions sociala företagt Hantverksslussen vilket skapar fler arbetstillfällen för människor i utsatthet för varje såld produkt.

  Läs mer

 2. Designtorget Fars dag Sessions: Tattoo Ink Pop-up

  Designtorget Fars dag Sessions: Tattoo Ink Pop-up

  Torsdag 8 november och lördag 10 november tar Tattoo Ink plats hos Designtorget på Götgatan i Stockholm. Under två sessioner har du som handlar din gåva inför fars dag 11 november möjlighet att få en gratis tatuering på plats i butiken. Välkommen in!

  Läs mer

 3. 9 säkra presenttips till fars dag

  9 säkra presenttips till fars dag

  Fira pappa på söndag 11 november Beställ dina gåvor online senast 6 november för garanterad leverans innan fars dag

  Läs mer

 4. Årets adventskalendrar är här

  Årets adventskalendrar är här

  Den 29 september släpps årets upplaga av Teadventskalendern och Kaffeadventskalendern av Göteborgsbaserade företaget NABO hos Designtorget. Adventskalendrarna är inspirerade från den halländska skogen och lugnet i det gröna. Detta år lanseras för första gången te- och kaffeadventskalendern även i en engelsk upplaga.

  Läs mer

 5. Fyra nya talanger till Designtorget

  Fyra nya talanger till Designtorget

  Under september månad tar Uminova Summer eXpressions senaste talanger plats hos Designtorget. Samtliga produkter är ett resultat av ett sexveckorsprojekt, från idé till färdig produkt. Som samarbetspartner vill Designtorget att projektet ska bli tillgängligt för fler och underlätta för formgivarna att nå ut med sin idé, innovation och design. 

  Läs mer

 6. Ny mötesplats lanseras hos Designtorget

  Ny mötesplats lanseras hos Designtorget

  Designtorget lanserar Designtorget Sessions för att ge formgivare, varumärken och designintresserade kunder en mötesplats att träffas på. I samarbete med varumärken och formgivare kommer Designtorget att bjuda in till konceptet återkommande för att ge ökad transparens mellan kund och varumärke samt erbjuda en ökad kundnytta i Designtorgets butiker.

  Läs mer

 7. Nyöppning Götgatan | Stockholm Design Week 2018

  Nyöppning Götgatan | Stockholm Design Week 2018

  I samband med Stockholm Summer Design Week 2018 i augusti firade vi in vår nyöppnade butik på Götgatan 31 i Stockholm. Under kvällen lanserade vi nyheter från Stockholmsbaserade designern Joanna Günther, serverade drinkar i sällskap av Swedish Tonic. Alla kunder fick med sig ett självporträtt, tecknat av illustratören BahKadisch som var på plats och förgyllde kvällen.

  Läs mer

 8. 11 steg till en härlig sommarstuga

  11 steg till en härlig sommarstuga

  11 steg till en härlig sommarstuga Med några enkla medel gör vi sommarstugan redo för en ny säsong. Ut med gammalt damm och för in somriga dofter av humle och ekmossa. Men glöm inte bort att ha lite roligt också!

  Läs mer

Visar 1 - 8 av 69 totalt Visa alla
 1. 1
 2. 2
 3. ...
 4. 9
Laddar