Aktuellt

Visar 1 - 8 av 48 totalt Visa alla
 1. 7 enkla steg till att städa ut julen

  7 enkla steg till att städa ut julen

  Dofter av hyacint, nejlikor och apelsin i all ära men nu är det dags att städa ut julen. Börja smått i några enkla steg för att snabbt skapa ny känsla i hemmet. 

  Läs mer

 2. Designtorgets 11 favoriter till Lucia

  Designtorgets 11 favoriter till Lucia

  December månad kan vara både förväntansfull och hektisk. Därför har vi valt ut favoriter hos oss som vi tror kan sprida både god stämning och ett härligt lugn inför månadens högtider. 

  Läs mer

 3. Designtorget lanserar prisbelönt svensk design

  Designtorget lanserar prisbelönt svensk design

  Torsdag 30 november utses vinnaren av Designpriset 2017. Årets utmärkelse tilldelas formgivaren Björn Sundelin för gunghästen Gungel. Gunghästen kommer tillverkas hos Uppsala Stadsmissions sociala företag Hantverksslussen för att skapa fler arbetstillfällen för människor i utsatta livssituationer. Med starkt fokus på form, från konstruktion till funktion, är Gungel tillverkad i 100% björkplywood som enkelt monteras helt utan verktyg eller skruvar. 

  Läs mer

 4. Ny svensk innovation lanseras hos Designtorget

  Ny svensk innovation lanseras hos Designtorget

  Designtorget välkomnar Stilla Motion – en helt unik produkt på marknaden. Stilla Motion är ett resultat av skandinavisk design och innovation med världsledande teknik. Stilla är inte större än en femkrona, som är uppkopplad till din smartphone eller smartwatch. Du fäster lätt sändaren på väskan, vagnen, cykeln, datorn eller något annat du vill ha uppsikt över. Skulle någon försöka stjäla saken aktiverar sändaren ett larm. Förutom att larmet tjuter blir du notifierad i mobilen omedelbart. 

  Läs mer

 5. Färgsprakande nyheter från Pretty Paper

  Färgsprakande nyheter från Pretty Paper

  Designtorget lanserar kort och anteckningsböcker från Stockholmsbaserade designstudion Pretty Paper. Den nya kollektionen är illustrerad med gouche-målade motiv, inspirerade av den vibrerande stämningen som infinner sig i slutet av en högsäsong. Årets sista energi som omvandlas till ett fyrverkeri och överflöd av färger, tempo och uttryck.

  Läs mer

 6. 9 enkla steg till en härlig julstämning!

  9 enkla steg till en härlig julstämning!

  Första advent står snart för dörren. Hur skapar du julstämning hemma? Vi tipsar om några enkla steg till att förhöja mysfaktorn och göra decembermörkret lite ljusare!

  Läs mer

 7. Designtävling som skapar jobb

  Designtävling som skapar jobb

  För tredje året har Uppsala Stadsmission arrangerat Designpriset för att ge nya formgivare möjlighet att få ut sina idéer på marknaden. 30 november kommer årets Designpris tilldelas formgivaren Björn Sundelin med gunghästen Gungel. Utmärkelsen innebär att Gungel sätts direkt i produktion hos Uppsala Stadsmissions sociala företag Hantverksslussen, vilket skapar fler arbetstillfällen för människor i utsatta livssituationer. I samarbete med Designtorget och Malmstenbutiken förses formgivaren med två betydande återförsäljare och en plattform att synas på.

  Läs mer

 8. Upplev smaker, design & innovation i Malmö 17 november

  Upplev smaker, design & innovation i Malmö 17 november

  Hur går det egentligen till när en designer tillverkar smycken för hand? Hur fungerar tekniken bakom airbagen Hövding som är 8x säkrare än en traditionell cykelhjälm? Kan man verkligen smaksätta mat med rivlakrits? Hur smakar Teministeriets nya lakritssort?

  Välkommen att träffa våra Malmöbaserade samarbetspartners och formgivare! Provsmaka Teministeriets nya lakrits, se när designern Malin Jansson tillverkar smycken och lär dig mer om svensk innovation som airbagen Hövding och Jens Sandringer från Rivsalt. Fredag 17 november från kl.15.00 i vår butik på Södra Förstadsgatan 9 i Malmö!

  Läs mer

Visar 1 - 8 av 48 totalt Visa alla
 1. 1
 2. 2
 3. ...
 4. 6
Laddar