Aktuellt

Visar 1 - 8 av 84 totalt Visa alla
 1. Sju vinstchanser för Adam Berit i årets Guldäggsnomineringar

  Sju vinstchanser för Adam Berit i årets Guldäggsnomineringar

  I veckan presenterade Komm (Sveriges Kommunikationsbyråer) de 102 bidrag som är nominerade till Sveriges mest prestigefyllda reklamtävling. En knapp tredjedel av nomineringarna är för kampanjen "Adam Berit", en kampanj man tog fram i samarbete med ANR BBDO för Rättviseförmedlingen och Fredrika Bremer-förbundet.

  Läs mer

 2. Krås –ett ikoniskt bruksföremål i ny skrud

  Krås –ett ikoniskt bruksföremål i ny skrud

  Designtorget satsar på egen produktion & presenterar årets första designsamarbete. Nu lanseras glasserien Krås formgiven av Straight Design Studio för Designtorget – en modern hyllning till det klassiska höganäskruset.

  Läs mer

 3. Nu kan du ansöka till Designpriset 2019

  Nu kan du ansöka till Designpriset 2019

  Ansökan till det årliga Designpriset av Uppsala Stadsmission i samarbete med Designtorget och Malmstensbutiken är öppen!

  Läs mer

 4. Så möblerar du mer hållbart

  Så möblerar du mer hållbart

  Med tiden förändras behoven i våra hem och vi behöver ibland hitta andra lösningar och inreda på nya sätt. För att vi ska kunna leva mer hållbart har vi möbler med flera funktioner som kan varieras vartefter dina behov förändras och förhoppningsvis leva tillsammans med dig en lång tid framöver.

  Läs mer

 5. Designtorget & Klässbols Linneväveri samarbetar för att främja textilt hantverk

  Designtorget & Klässbols Linneväveri samarbetar för att främja textilt hantverk

  För tredje året i rad får textilstuderande från den anrika textilhantverksskolan Handarbetets Vänner Skola i uppdrag att ta fram produkter för Designtorget. I år går även den kunliga hovleverantören Klässbols Linneväveri in som samarbetspartner. 11 nya mönsterbilder framtagna av textilstudenterna tillverkas av Klässbols och lanseras hos Designtorget i begränsad upplaga om 20 exemplar av varje handduk.

  Läs mer

 6. Är den omtalade doftklossen ett skämt?

  Är den omtalade doftklossen ett skämt?

  Nej...produkten Doftkloss Skog är ett resultat av att formstudenterna Karl Bern & Ebba Ipsen från designskolan Konstfack vill sätta vår svenska skog på kartan och uppmärksamma oss om att skogen har ett större värde än att fungera som virke.

  Läs mer

 7. 19 designtalanger ställer ut hos Designtorget

  19 designtalanger ställer ut hos Designtorget

  Inför Stockholm Design Week presenterar Designtorget årets samarbete mellan formprogrammet på Beckmans Designhögskola och industrilinjen på Konstfack: en bit av Skandinavien som får följa med hem. 10 nya produkter av 19 designtalanger lanseras i begränsad upplaga hos Designtorget Kulturhuset och online.

  Läs mer

 8. Guide: Så inreder du med rätt belysning

  Guide: Så inreder du med rätt belysning

  Att hitta rätt lampa för rätt behov kan vara en djungel. Börja med att ta reda på vilket sorts ljus du behöver för att enklare kunna välja rätt lampa därefter.

  Läs mer

Visar 1 - 8 av 84 totalt Visa alla
 1. 1
 2. 2
 3. ...
 4. 11
Laddar