Gunilla Poignant Adventsstjärna plexiglas klar

1 350 kr
Den här produkten finns i lager
Betala 58 kr/månad

Minimalistisk formgivning när den är som bäst! Fem-uddig adventsstjärna i klarplexiglas med synlig lampa. Sladd av genomskinlig plast med liten hankontakt i änden för upphängning. Två extra glödlampor ingår. Idé och design Gunilla Poignant.

Produktdetaljer
Material
Plexiglas
Sladd
4 m
Glödlampa
E 5,5 / 12 V
Mått
Ø 33 cm
Designer
Gunilla Poignant
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standarsleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är något längre. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Konstnären Gunilla Poignant är utbildad på Konstfack och Kungliga Konsthögskolan i Stockholm. Hon arbetar med skulpturala verk inför utställningar och med konst i det offentliga rummet. Hon är representerad i ett flertal kommuner och landsting runt om i landet. ...

Läs mer

Gunilla Poignant