Watt&Veke Adventsstjärna Aino 60 cm

199 kr
Den här produkten finns i lager
Elegant adventsstjärna från Watt & Veke. Julstjärnan är tillverkad av tjock utskuren papp av högsta kvalitet och ger ett stämningsfullt ljus och vackra skuggor. Ljuskälla och sladd ingår ej. Tillverkad i Indien.
Produktdetaljer
Material
Papper
Mått
Ø 60 cm
Färg
Vit
Designer
Watt&Veke
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standarsleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Watt&Veke är ett svenskt varumärke som designar och tillverkar lampor och julbelysning. Det familjeägda företaget grundades 1998 och är baserat i Gamla stan i Stockholm. Grundaren Monika Lindströms ambition var redan från början att designa lampor och ...

Läs mer

Watt&Veke