Watt&Veke Adventsstjärna Aino 118 cm

499 kr

349 kr

Tillfälligt slut i lager online
Elegant adventsstjärna från Watt & Veke. Julstjärnan är tillverkad av tjock utskuren papp av högsta kvalitet och ger ett stämningsfullt ljus och vackra skuggor.

Watt & Veke lägger mycket stor vikt vid sin produktion, och sedan många år tillverkas stjärnorna för hand i en fabrik strax sydost om New Dehli. Där används en unik kombination av traditionella metoder och modern teknik för att uppnå såväl bästa möjliga kvalitet som goda arbetsförhållanden.

Stjärnan är helt och hållet handgjord, från vikning till håltagning och limning. Limmet som används är specialanpassat för det skandinaviska klimatet. Varje arm på våra stjärnor stansas var för sig. Fabriken utnyttjar dagsljuset till max för att spara energi. Stjärnorna är gjorda av handtillverkat papper av 100 % återvunnen textil. Fabrikens ägare har länge arbetat för att stötta kvinnors ekonomiska självständighet, därför är majoriteten anställda kvinnor.

Ljuskälla och sladd ingår ej.
Läs mer
Produktdetaljer
Material
Papper
Mått
Ø 118 cm
Färg
Vit
Designer
Watt&Veke
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standarsleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.

Designer

Watt&Veke är ett svenskt varumärke som designar och tillverkar lampor och julbelysning. Det familjeägda företaget grundades 1998 och är baserat i Gamla stan i Stockholm. Grundaren Monika Lindströms ambition var redan från början att designa lampor och ...

Läs mer

Watt&Veke