SE/SEK

9 enkla steg till en härlig julstämning!

Första advent står snart för dörren. Hur skapar du julstämning hemma? Vi tipsar om några enkla steg till att förhöja mysfaktorn och göra decembermörkret lite ljusare!


1. Skapa personlig dekoration

Att baka sin egen dekoration är snällt både mot plånboken och miljön. Med vår hjärtmönstrade kavel får varje kaka ett vackert mönster.

 

 


2. Använd flera ytor 

Vill du skapa rätt stämning med vackra juldekorationer men inte har plats för en julgran? Vi har julhängen och julkulor som passar lika bra att hänga på andra ställen som krokarna i köket.

 


3. Skapa din egen krans

Skapa en mer personlig krans i år. Våra kransringar i mässing kan enkelt dekoreras med eukalyptus, lingon- eller granris. Dessutom sprider de en ljuvlig doft.

 

 


4. Anpassa efter säsong

Satsa på produkter som håller i flera säsonger. Våra vaser Grow finns i tre olika storlekar som enkelt kan fyllas med tomtar inför julen, chokladägg inför påsken eller blomstrande växter under resten av året.

 

 

 


5. Dekorera med ljusslingor och lampor även inomhus

Ge hemmet den där extra stämningshöjaren och dekorera med ljusslingor även inomhus. Våra batteridrivna ljusslingor kan enkelt användas som bordsdekoration eller i en rumsgran.

 

 


6. Skapa en personlig ljusstake till advent

Levande ljus behövs i mängder under våran mörkaste period på året. Vi har flera ljusstakar som den klassiska ljusstaken Kulan som likväl kan placeras enksild som i grupp. 

Ljusstaken Alia kan byggas uppåt och i sidled, vridas och vändas. Använd flera delar och skapa din egen ljusstake för advent som du enkelt omarrangerar och garanterat kan använda även till våren.

 

 


7. Julmusik i lurarna

Vi har hörlurar för både barn och vuxna. Nu har vi samlat Designtorgets absoluta favoriter under en och samma spellista. Perfekta för promenaden, adventsbaket eller påväg till jobbet! Lyssna på Designtorgets julfavoriter.

 

 


8. Förhöj frukosten 

Byt ut ditt vanliga kaffe till en riktigt julig rost med smak av kardemumma och apelsin eller överraska på Luciamorgon med vår bricka Lucia.

 

 


9. Doftljusen

Det är inte bara pepparkakorna och lussebullarna som kan fylla ditt hem med dofter av jul, doftljusen är ett perfekt substitut för den som inte hinner med julbaket. Det är både fint och stämningshöjande.