100 ritkort för resan

75 kr
Den här produkten finns i lager

Ritkort för resan är ett praktiskt kit med inspirerande teckningsförslag som underhåller på ett enkelt vis - perfekt för regniga dagar eller långa resor.

Ritkort för resan får enkelt plats i semesterpackningen och erbjuder sedan hundra motiv att välja bland som utgångspunkt för egna teckningar. Och om resultatet inte blir som det är tänkt är det bara att sudda ut och börja om på nytt tack vare att korten har en avtorkningsbar yta och tack vare den speciella pennan som ingår.

Passar barn i ålder 6-10 år. 50 st dubbelridiga kort per ask, penna ingår.

Läs mer
Produktdetaljer
Material
Papper
Mått
15,5 x 11,5 cm
Färg
Grön
Leverans & returer

Vi har alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Du väljer leveranssätt i kassan. Standardleverans sker vanligtvis med PostNord. Större möbler levereras med DHL. Vid kvällsutkörning sker leverans mellan 17-21.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är ca en vecka. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Vi har alltid öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget e-handel, Box 4015, 171 04 Solna.