Bosign Uppblåsbart fotbad svart

150 kr
Den här produkten finns i lager

Ge dina fötter en nystart med det här uppblåsbara fotbadet. Botten är försedd med mjuka fotkuddar i botten som gör fotbadet extra bekvämt. Med sina två handtag är fotbadet enkelt att ta med till solstolen eller fåtöljen. Tar minimal plats när det inte används och är mycket enkelt att rengöra. Vänd bara fotbadet ut-och-in och spola av. Tillverkat av återvunnen plast (vinyl). Innehåller ej BPA.

Formgiven av Harald Hynell för Bosign.

Produktdetaljer
Material
Plast
Volym
5 liter
Färg
Svart
Designer
Bosign
Leverans & returer

Alltid fraktfritt vid köp över 500 kr.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är något längre. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Öppet köp t o m 10/1 2017. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget webbshop, Götgatan 31, 11621 Stockholm.

Designer

Stockholmsbaserade Bosign har inrett hem runt om i världen med genomtänkta designlösningar sedan 1995. Drivna av nyfikenhet har de under åren skapat många funktionella livsstilsprodukter i den skandinaviska designtraditionen. Företaget grundades 1995 av Ulf Bystedt. ...

Läs mer

Bosign