Jollygoodfellow Tygväska Kotten

185 kr
Den här produkten finns i lager
Miljövänliga handtryckta tygväskor från designduon Jollygoodfellow. Jollygoodfellow består av Esa och Lisa Tanttu, vilka gillar att respektlöst blanda gammalt och nytt, stad och natur, hightech och lowtech i blocktryck, screentryck och andra experiment. ”Vi gillar att jobba med hela processen från idé till det handgripliga arbetet med screentrycket, små etiketter och allt vad det må vara. Upplagorna är därför också små. Målet är att rädda planeten. I arbetet med trycken har vi en strävan mot det tidlösa, för att produkten ska bli ’din jollygoodfellow under en lång tid’.” Tillverkad i Sverige. Finns med olika motiv.
Produktdetaljer
Material
Ekologisk bomull
Färg
Vit
Mått
42 x 38 cm
Designer
Jollygoodfellow
Leverans & returer

Alltid fraktfritt vid köp över 500 kr.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror där leveranstid kan dröja något längre.

Returrätt 30 dagar. Gäller ej beställningsvara eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget webbshop, Götgatan 31, 11621 Stockholm.

Designer

Jollygoodfellow är en duo som består av Esa och Lisa Tanttu, Esa jobbar också med grafisk form med fokus på interaktiv design, och det händer att han tar på sig pop-jeansen och spelar trummor. Lisa har studerat bildpedagogik på Konstfack och är mer ... Läs mer

Jollygoodfellow

Hållbart sortiment

Vi strävar efter att erbjuda prisvärda produkter av hög kvalitet. En viktig del i vårt arbete speglas också av vårt förhållningssätt gällande hållbarhet och transparans i förädlingsprocessen - vi kallar det Klarhet!  Med detta menar vi att vi ställer höga och tydliga krav på våra samarbetspartners för att minimera miljöpåverkan och skapa goda arbetsförhållanden i alla led!

Mer att tycka om

  1. Tygkasse randig
    Tygkasse randig
    99 kr