Alice Stone Tidningsställ / vedställ vit

1 050 kr
Den här produkten finns i lager
Elegant förvaring för ved, tidskrifter eller till pappersinsamlingen, tillverkad av vitfärgad plåt, läder och oljad ek. Designern Alice Stone tillverkar alla vedställ helt för hand.
Produktdetaljer
Material
Metall
Färg
Vit
Mått
22 x 50 x 30 cm
Designer
Alice Stone
Leverans & returer

Alltid fraktfritt vid köp över 500 kr.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror där leveranstid kan dröja något längre.

Returrätt 30 dagar. Gäller ej beställningsvara eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget webbshop, Götgatan 31, 11621 Stockholm.

Designer

Alice Stone studerar inredningsarkitektur & möbeldesign på Konstfack i Stockholm. Hennes mål är att göra vardagssysslor lite roligare och vackrare. Hon strävar efter att funktion och estetik ska gå ihop på ett sätt så att produkterna ... Läs mer

Alice Stone

Hållbart sortiment

Vi strävar efter att erbjuda prisvärda produkter av hög kvalitet. En viktig del i vårt arbete speglas också av vårt förhållningssätt gällande hållbarhet och transparans i förädlingsprocessen - vi kallar det Klarhet!  Med detta menar vi att vi ställer höga och tydliga krav på våra samarbetspartners för att minimera miljöpåverkan och skapa goda arbetsförhållanden i alla led!