Stilren brandsläckare

595 kr
Den här produkten finns i lager

Elegant pulversläckare, perfekt present till den inredningsintresserade. Brandsläckaren är en ABC-släckare som rekommenderas till hemmiljö för släckning av alla typer av brännbara material, vätskor och gaser. Användarinstruktioner är tryckta på baksidan. Väggfäste medföljer. Perfekt extrasläckare att placera i kök, bil, båt eller husvag.


Släcker även brand i elektronik upp till 1000 V (normal spänning för hemmiljö är 230-400 V). Släckmedel är pulver 55% med drivgas N2 (kvävgas). Max tryck är 18 bar och temperaturområde för släckaren är -30 till +60° C. Effektivitetsklass 13A 70B C.

Produktdetaljer
Material
Metall
Färg
Vit
Mått
38 x 10 cm
Leverans & returer

Alltid fraktfritt vid köp över 500 kr.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror där leveranstid kan dröja något längre.

Returrätt 30 dagar. Gäller ej beställningsvara eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget webbshop, Götgatan 31, 11621 Stockholm.

Hållbart sortiment

Vi strävar efter att erbjuda prisvärda produkter av hög kvalitet. En viktig del i vårt arbete speglas också av vårt förhållningssätt gällande hållbarhet och transparans i förädlingsprocessen - vi kallar det Klarhet!  Med detta menar vi att vi ställer höga och tydliga krav på våra samarbetspartners för att minimera miljöpåverkan och skapa goda arbetsförhållanden i alla led!