Nicotext Spel Jag ringer

200 kr
Den här produkten finns i lager
Middagsspelet som gör dig ung på nytt! Jag ringer är ett fantastiskt roligt sällskapsspel signerat podcastduon Alex Schulman och Sigge Eklund.

Spelet passar lika bra till parmiddagen och förfesten som till en vanlig onsdagskväll med vännerna. I spelet låtsas du ringa till dina vänner vid olika tidpunkter i deras liv. Med 500 hejdlöst finurliga frågor i bagaget åker ni på en nostalgitripp tillsammans. Det gäller att leva sig in i sitt förflutna - och minnas hur du tänkte och kände då du var t ex 13, 17 eller 25 år - och svara på ett så övertygande sätt som möjligt.

Innehåller 210 telefonkort med två frågor på varje kort, 70 Heta linjenkort, 35 ålderskort och en snurra. Passar från ca 15 år. Speltid från 20 minuter. Antal spelare: minst tre stycken.
Produktdetaljer
Material
Papper
Mått
16,5 x 11 cm
Designer
Nicotext
Leverans & returer

Alltid fraktfritt vid köp över 499 kr.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är något längre. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Öppet köp 30 dagar. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget webbshop, Götgatan 31, 11621 Stockholm.

Designer

Nicotext grundades 2003 av vännerna Carl-Johan Gadd och Fredrik Colting. Redan från början var ambitionsnivån hög – nämligen att göra schyssta böcker och spel baserade på unika idéer. Ganska snart utvecklades våra ambitioner och flera andra adjektiv fann sin väg till skrivbordet. ...

Läs mer

Nicotext

Mer att tycka om

  1. IQ-pussel
    IQ-pussel
    159 kr