Ninja Print Spel Hufvudstaden

495 kr
Den här produkten finns i lager

Hufvudstaden är det stora kunskapsspelet om Stockholm! Här blandas lätt och svårt, tur och taktik, sött och salt. Med 1500 frågor om allt från blodbad till bostadskön och surdegshotell till Stomatolskylten, är Hufvudstaden spelet för dig med Stockholm i ditt hjärta. Svara rätt på frågorna och erövra poäng från Stockholms alla hörn. Den som först lägger beslag på en hel stadsdel vinner! Spelplanen visar Stockholms gator genom tiderna. Hur såg det egentligen ut på Drottninggatan 1952, Hornstull 1905, Östermalmstorg 1960 eller Rinkeby 1988? Välj att spela som en av sex olika stockholmspersonligheter: August, Monica, Gunnar, Kenta, Estrid eller Maria.

Speltid ca 75 min. 2-6 spelare. Från ca 13 år. Utgående produkt.

Produktdetaljer
Material
Papper
Mått
30 x 30 cm
Designer
Ninja Print
Leverans & returer

Alltid fraktfritt vid köp över 500 kr.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är något längre. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Öppet köp t o m 10/1 2017. Gäller ej beställningsvara, nedsatta varor eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget webbshop, Götgatan 31, 11621 Stockholm.

Designer

Ninja Print är ett göteborgsbaserat företag som utvecklar sällskapsspel. Varumärket startades år 2011 av Alexander Kandiloros. Ninja Print föddes ur viljan att umgås. På riktigt. Frågeappar, MMORPG:s och Angry Birds i all ära men inget ...

Läs mer

Ninja Print