Kakao förlag Spel Filmnörd

95 kr
Den här produkten finns i lager
Det här är spelet för dig som trivs bäst i biofåtöljen. Dags att mäta dig med andra cineaster! Utmana varandra med detta roliga filmspel - 265 kluriga frågor om skådespelare, regissörer, filmcitat och mycket mer. Spelet är lika litet som en kortlek och passar perfekt att ta med på resan.
Produktdetaljer
Material
Papper
Färg
Röd
Mått
9 x 6,5 cm
Designer
Kakao förlag
Leverans & returer

Alltid fraktfritt vid köp över 500 kr.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är något längre. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Returrätt 30 dagar. Gäller ej beställningsvara eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget webbshop, Götgatan 31, 11621 Stockholm.

Designer

Kakao förlag startades 1995 av Johan Lindblad som fortfarande driver verksamheten. Han har ett stort matintresse och från början bestod utgivningen framförallt av kokböcker. Kokböckerna utgör fortfarande en viktig del i vår utgivning. Recepten är enkla... Läs mer

Kakao förlag

Hållbart sortiment

Vi strävar efter att erbjuda prisvärda produkter av hög kvalitet. En viktig del i vårt arbete speglas också av vårt förhållningssätt gällande hållbarhet och transparans i förädlingsprocessen - vi kallar det Klarhet!  Med detta menar vi att vi ställer höga och tydliga krav på våra samarbetspartners för att minimera miljöpåverkan och skapa goda arbetsförhållanden i alla led!