Nicotext Spel 101 roliga lekar för vuxna

195 kr
Den här produkten finns i lager
Leka lekar när man är vuxen? Ja, det går alldeles utmärkt. I denna fina box finns 101 rolika lekar som passar lika bra för att kicka igång konferensen, som för att dra på smilbanden på släktkalaset eller middagsbjudningen. Lekar gör alla tillställningar roligare - du lär känna dina arbetskamrater eller middagsgäster bättre - och ett gott skratt förlänger ju som bekant livet. Så lossa på slipsen, sparka av dig pumpsen och släpp loss ditt inre barn! Exempel på vuxenlekar: Babels ballongtorn, Hönan eller ägget, Blind på zoo, Heta stolen och Mynttjuven.
Produktdetaljer
Material
Papper
Mått
17 x 11 cm
Designer
Nicotext
Leverans & returer

Alltid fraktfritt vid köp över 500 kr.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror där leveranstid kan dröja något längre.

Returrätt 30 dagar. Gäller ej beställningsvara eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget webbshop, Götgatan 31, 11621 Stockholm.

Designer

Nicotext grundades 2003 av vännerna Carl-Johan Gadd och Fredrik Colting. Redan från början var ambitionsnivån hög – nämligen att göra schyssta böcker och spel baserade på unika idéer. Ganska snart utvecklades våra ambitioner och flera andra adjektiv fann sin väg till skrivbordet. ... Läs mer

Nicotext

Hållbart sortiment

Vi strävar efter att erbjuda prisvärda produkter av hög kvalitet. En viktig del i vårt arbete speglas också av vårt förhållningssätt gällande hållbarhet och transparans i förädlingsprocessen - vi kallar det Klarhet!  Med detta menar vi att vi ställer höga och tydliga krav på våra samarbetspartners för att minimera miljöpåverkan och skapa goda arbetsförhållanden i alla led!