Smyckesförvaring stor

395 kr
Den här produkten finns i lager
Slipp ihoptrasslade halsband och omaka par örhängen! Den här smarta smyckesförvaringen hängs i garderoben och håller garanterat reda på dina smycken och accessoarer. Ena sidan har 24 st hällor med kardborreband för upphängning av halsband, stora örhängen och sjalar. Andra sidan har 39 st genomskinliga fack för mindre saker, så som örhängen, armband och ringar. Smyckesförvaringen kan enkelt rullas ihop och läggas i resväskan på resa.
Produktdetaljer
Material
Nylon
Färg
Svart
Mått
102 x 45 cm
Leverans & returer

Alltid fraktfritt vid köp över 500 kr.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror där leveranstid kan dröja något längre.

Returrätt 30 dagar. Gäller ej beställningsvara eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget webbshop, Götgatan 31, 11621 Stockholm.

Hållbart sortiment

Vi strävar efter att erbjuda prisvärda produkter av hög kvalitet. En viktig del i vårt arbete speglas också av vårt förhållningssätt gällande hållbarhet och transparans i förädlingsprocessen - vi kallar det Klarhet!  Med detta menar vi att vi ställer höga och tydliga krav på våra samarbetspartners för att minimera miljöpåverkan och skapa goda arbetsförhållanden i alla led!