Maria Persson & Nina Ohlin Sängförvaring BedBag vit

295 kr
Den här produkten finns i lager
BedBag är en smart sängförvaring som förvarar böcker, tidningar och läsglasögon lättillgängligt vid sängen eller soffan. Den ersätter nattduksbord i mindre sovrum. BedBag sticks under madrassen eller soffkuddarna och hålls på så sätt på plats. Enkel att flytta, tar liten plats och ersätter på ett smidigt sätt ett skrymmande nattygsbord. Säljs bara på Designtorget! Inskjutande del mäter 90 cm.
Produktdetaljer
Material
Textil
Färg
Vit
Mått
32 x 21 x 6 cm
Designer
Maria Persson & Nina Ohlin
Leverans & returer

Alltid fraktfritt vid köp över 500 kr.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror där leveranstid kan dröja något längre.

Returrätt 30 dagar. Gäller ej beställningsvara eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget webbshop, Götgatan 31, 11621 Stockholm.

Designer

Maria Persson är tecknare och designer som bor och jobbar i Berlin. Hon är utbildad designer vid LTH och jobbar utöver produktutveckling med illustration och grafisk design. Hon älskar att jobba med screentryck och handtrycker allt från grafiska blad till vykort och ... Läs mer

Maria Persson & Nina Ohlin

Hållbart sortiment

Vi strävar efter att erbjuda prisvärda produkter av hög kvalitet. En viktig del i vårt arbete speglas också av vårt förhållningssätt gällande hållbarhet och transparans i förädlingsprocessen - vi kallar det Klarhet!  Med detta menar vi att vi ställer höga och tydliga krav på våra samarbetspartners för att minimera miljöpåverkan och skapa goda arbetsförhållanden i alla led!