Ring 3D tivoli

675 kr
Den här produkten finns i lager
Årets häftigaste ringar är tillverkade med 3D-printteknik, där ett motiv med hjälp av laser skärs ut ur ett enda block polyamidplast. Med sina otroliga detaljer kommer ringen garanterat att dra blickarna åt sig! De tre bollarna rullar fritt i bergochdalbanan. Design Julian Sing. Se andra färgglada smycken nedan!
Produktdetaljer
Material
Plast
Färg
Blå
Mått
Bana 6 x 3 cm, ring Ø 17,5 mm
Leverans & returer

Alltid fraktfritt vid köp över 500 kr.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är något längre. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Returrätt 30 dagar. Gäller ej beställningsvara eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget webbshop, Götgatan 31, 11621 Stockholm.

Hållbart sortiment

Vi strävar efter att erbjuda prisvärda produkter av hög kvalitet. En viktig del i vårt arbete speglas också av vårt förhållningssätt gällande hållbarhet och transparans i förädlingsprocessen - vi kallar det Klarhet!  Med detta menar vi att vi ställer höga och tydliga krav på våra samarbetspartners för att minimera miljöpåverkan och skapa goda arbetsförhållanden i alla led!