Wille Crafoord Relationstermometer

395 kr

198 kr

Den här produkten finns i lager

Relationstermometern hjälper par att visualisera sitt förhållande över tid. Tvåsamhet är inte alltid enkelt. Vissa dagar är superhärliga, andra helt ok och en del riktigt risiga. Det är lätt att stirra sig blind på enskilda dagar. Men hur mår er relation i ett längre perspektiv? Varje dag lägger du en kula i röret och väljer färg beroende på hur dagen varit. Vit kula betyder att allt flyter. Röd kula är då dagen varit extra kärleksfull. Svart signalerar att det varit en sämre dag.


Idé och design Wille Crafoord. Antal träkulor 300 st.

Produktdetaljer
Material
Glas
Mått
34,5 x 6,5 cm
Designer
Wille Crafoord
Leverans & returer

Alltid fraktfritt vid köp över 500 kr.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror där leveranstid kan dröja något längre.

Returrätt 30 dagar. Gäller ej beställningsvara eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget webbshop, Götgatan 31, 11621 Stockholm.

Designer

Wille Crafoord är en mångfaldigt grammisbelönad svensk kompositör, trubadur och hiphopare. Mellan åren 1989–1995 var han med i rapgruppen Just D. Han har givit ut ett antal soloalbum och belönades 1997 med Karamelodiktstipendiet och Ulf Peder Olrog-priset 2012.... Läs mer

Wille Crafoord

Hållbart sortiment

Vi strävar efter att erbjuda prisvärda produkter av hög kvalitet. En viktig del i vårt arbete speglas också av vårt förhållningssätt gällande hållbarhet och transparans i förädlingsprocessen - vi kallar det Klarhet!  Med detta menar vi att vi ställer höga och tydliga krav på våra samarbetspartners för att minimera miljöpåverkan och skapa goda arbetsförhållanden i alla led!