Camilla Brøyn Örhängen The Rock svarta

395 kr
Den här produkten finns i lager
The Rock är snygga och unika örhängen som passar alla tillfällen. Formgivna av Camilla Brøyn, tillverkade av porslin och 925-silver. Camilla är utbildad keramiker och från början norsk, men bosatt i Sverige sedan 2004. Finns i matchande halsband.
Produktdetaljer
Material
Porslin
Färg
Svart
Mått
1 x 1 cm
Designer
Camilla Brøyn
Leverans & returer

Alltid fraktfritt vid köp över 500 kr.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror där leveranstid kan dröja något längre.

Returrätt 30 dagar. Gäller ej beställningsvara eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget webbshop, Götgatan 31, 11621 Stockholm.

Designer

Camilla Brøyn är utbildad keramiker från HDK i Göteborg och Kunsthøgskolen i Oslo, ursprungligen norska, men bosatt i Sverige sedan 2004. Camilla har sin verkstad och showroom på ”4VÅN” i kreativa och omtalade Spinneriet i Lindome strax ... Läs mer

Camilla Brøyn

Hållbart sortiment

Vi strävar efter att erbjuda prisvärda produkter av hög kvalitet. En viktig del i vårt arbete speglas också av vårt förhållningssätt gällande hållbarhet och transparans i förädlingsprocessen - vi kallar det Klarhet!  Med detta menar vi att vi ställer höga och tydliga krav på våra samarbetspartners för att minimera miljöpåverkan och skapa goda arbetsförhållanden i alla led!