Ordbanner svart

125 kr
Den här produkten finns i lager
Piffa upp hemma med de här stilrena bokstäverna och väggorden! Du ändrar enkelt budskap så att det passar för stunden. Bokstäverna är tillverkade av papper, med metallclips som sammanför dem. Innehåller 127 bokstäver. Utöver det engelska alfabetet finns: Å Ä Ö Æ Ø Ë Ï Ü ß Œ Ç Ñ & ! ? ' samt sammanlagt 18 st av symbolerna romb, hjärta, stjärna och spader. Tillverkad av det svenska företaget OMM Design.
Produktdetaljer
Material
Papper
Färg
Svart
Leverans & returer

Alltid fraktfritt vid köp över 500 kr.

Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Gäller ej beställningsvaror eller Stringhyllor, där leveranstid är något längre. För mer information om din Stringleverans, klicka här.

Returrätt 30 dagar. Gäller ej beställningsvara eller produkt som är specialtillverkad för kund. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Glöm inte att skicka med din följesedel.

Returadress: Designtorget webbshop, Götgatan 31, 11621 Stockholm.

Hållbart sortiment

Vi strävar efter att erbjuda prisvärda produkter av hög kvalitet. En viktig del i vårt arbete speglas också av vårt förhållningssätt gällande hållbarhet och transparans i förädlingsprocessen - vi kallar det Klarhet!  Med detta menar vi att vi ställer höga och tydliga krav på våra samarbetspartners för att minimera miljöpåverkan och skapa goda arbetsförhållanden i alla led!